söndag 6 juli 2008

Int mycket händer?

Kände en vilja att skriva något, men vad skriver man när nästan inget händer? Per Ledin gav Mikael Andersson cred för sitt NHL-kontrakt, pga att Mikey trode på honom och gav honom chansen i Luleå. Hoppas att han kan utveckla någon i Löven i samma stil.

Luleå uppges rycka i Duane Harmer. Vet inte ärligt om Löven är intresserade, men om intresse finns bör det ju hända något snart, eller hur? Vi började ju silly season bra, men nu vetefan vilket skreva vi trillat ned i, typ 6-7 plats i allsvenskanskrevan, eller?

Umgicks med en lokal rocker idag. Visste faktiskt inte att han besatt sådan bollkänsla, men är man skyttekung i korpen så är man. Ser fram emot att besöka dig på din hemmaplan. Sommarens höjdpunkt, without competition. Rock on, Mick.

The Sandwich såg Öbbe på Nattöppet i veckan. Karl lever i alla fall. Inte för att jag hört av honom, men vem kan egentligen i detta läge vara kräsen? IT`S ALIVE!!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

..otroligt glad för att bara en arm var gipsad!

Sedan kändes det väl magstarkt att springa fram och be om autograf när jag hade tallriken i en hand, några tortillabröd på flykten och en rejäl cola i den andra handen..

Kul ändå att se att karln lever...

Du och en rocker, I rest my case...

Google