måndag 27 augusti 2007

Väntad förlust mot Dynamo Moskva

Som väntat hade Björklöven inte mycket att sätta emot det ryska storlaget Dymano Moskva. Ryssarna vann utan att förta sig med 4-0, men Björklöven ska ha all heder av insatsen och kämpade rejält i 60 minuter. Närmare än tre stolpskott kom man inte att spräcka den ryska nollan trots att man även tog ut Thomas Selstedt ur målet i slutminuten. Inget spelare i löven stack ur mängden, även om jag har blivit riktigt förtjust i Kristoffer Berglund. En spelare som vågar ta en open ice tackling på Fedor Fedorov måste man bara gilla.


Fedor Fedorov förresten, denna gigant blir man inte riktigt klok på. Han glider runt ointresserad 99 % av tiden, men blixtrar till ibland och gör då nästan exakt som han vill. Han är som tagen ur en annan dimention och var inte helt oväntat mannen bakom alla fyra målen. Frågan är bara hur han ids lalla runt som han gör. Det måste ju nästan vara lika jobbigt att fisa runt i rinken som att ta i och när han tar i blir det nästan alltid mål. Vissa saker ska man väl bara inte förstå.


Imorgon är det ny match och det är väl då det gäller. Björklöven-Skellefteå. Blir förhoppningsvis en sevärd drabbning, även om risken finns att bägge lagen är rejält slitna efter de två inledande matcherna.

Inga kommentarer:

Google