fredag 16 maj 2008

Arlbrandt närmare Löven?

Det är givetvis ingen som har ett svar på den frågan idag, men tanken kittlar en när man läser att killen i alla fall inte är aktuell för sin gamla klubb Rögle. Det är annars något som jag tidigare mer eller mindre tagit för givet att så skulle bli fallet. Klart är i alla fall att Pär finns på Mikey´s prospectlista. Bara att sniffa på tanken att ha en förstalina med Wennerberg-Öberg-Arlbrandt får det ju att klibba till i brallan, eller vad säger ni, underbara Lövenfans där ute i Sveriges avlånga land? Let´s go all in, Mikey!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore ju sjukt underbart om han skrev på. Men jag är evigt skeptisk numera tills motsatsen bevisas.. Men drömma kan man ju.

löven-bloggaren sa...

..och drömmer gör man! : )

Anonym sa...

Arlbrandt närmare Löven?? Vilken värld lever du i egentligen...

Arlbrandt stannar utomlands och tjänar pengar, varför skulle han komma till ert skitlag egentligen??

Släpp sargen och kom in i matchen!!

löven-bloggaren sa...

Läs mellan raderna "anonym". Om en spelare är jagad av ex 10 klubbar och så avsäger sig en klubb intresset, då återstår väl 9 klubbar? Alltså ökar chansen att han skriver på för någon av de nio klubbarna, eller hur?

Räkneexempel 1: 1/10= 0,10

Räkneexempel 1: 1/9= 0,11

Annars kan man ju se det som att det är ord av en drömmare. En spelare som förväntas skriva på förorsakar knappast orgasm i brallan, elle hur?

Jag är i alla fall med i matchen. Du verkar fortfarande sitta på tröga sittplats. Byt om om kom ner på isen vetja.

Anonym sa...

Visst är det en bra spelare men vem fan ska täcka upp kratern efter Tobbe? Oj vad öppet det blir bakåt när Siken inte pallar trycket längre. Känns ju ganska...scary.

Google