onsdag 14 maj 2008

F.d. svensk mästare till Löven?

Spelaren det ryktas om är den hårt jobbande forwarden Mikael Pettersson, med 481 elitseriematcher med Modo och Leksand på meritlistan. Hans största merit är annars SM-guldet med Modo säsongen 2006/07. Pettersson spelade den senaste säsongen i franska Grenoble, där han skrapade ihop 26 poäng via 13 mål och 13 assists på 22 matcher. Annars väntar väl alla Lövenfans på det lite större och tillika osannolika ryktet som gör gällande att klubben har ett kontraktsförslag ute på en back som skulle få de flesta allsvenska spelare att skapa bruna konstverk i det inre byxtyget. Det sägs att vi får vänta till VM är över och om det betyder att spelaren i sig spelar VM är inte till 100 % klarlagt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mikael Petterson vore ett jättebra nyförvärv. Nyttig spelare som alltid ger allt för laget. fast jag tycker att klubben borde satsa på en dokumenterad målskytt. Visst kan Zetterström och Floberg blomma ut, men det vet vi ju inte med säkerhet. Sedan kan man tycka att det är märkligt att det pratas om forwards, när det är på backsidan som laget haltar.

Anonym sa...

In med fler backar. En PP back och en defensiv kraft. Vi klarar oss på dom forwards vi har just nu. Ta in en artistare om ekonomin tillåter.

Google