lördag 31 maj 2008

En underbar lördagsmorgon

Den bästa medicinen mot en baksmälla är varken revigör, resorb eller att dricka 2,3 liter vatten innan man går och lägger sig. Inte heller är det fil eller en bit mat. Medicinen är att slå upp lördagstidningen och få läsa denna underbara artikel. Åtminstone två spetsspelare till är målet. //Vi har ambitionen att hitta mer spets, både på back- och forwardssidan. Jojo, det låter mumma i mina öron. Det är som att jag har haft det på känn. Man inledde silly season alldeles rasande grannt och den senaste tidens tystnad verkar inte ha berott på dödläge i klubben och det känns alldeles förträffligt. Frågan är om något nytt presenteras vid kick-offen på onsdag? Personligen tror jag inte det, men tanken kittlar en att något skulle kunna presenteras. Vissa spelare som löven visat intresse för har det varit rätt tyst om på sistone. Vem förutom Löven har exempelvis ryckt i Duane Harmer?
+++
Tobias Lundström lämnade till slut Löven. I många artiklar har man kunnat läsa att det är motivationen som får honom att eventuellt sluta. Ett vaket Lövenfan hittade följande artiklar som visar på att leken lika som bär inte nödvändigtvis behöver innefatta bilder.

2002?

2008?

En annan orsak att han flyttar till Kiruna är tydligen att han vill plugga. Känns det igen?

Det tråkiga i hela historien är att killen är en gudabenådad målvakt som näst intill borde få sin tröja upphissad i taket, men med spekulationen som dessa, om motivationsproblem, sänkt lönebud, för kort betänketid och tjafs om lägenhet gör att hans storhet tyvärr suddas ut mer och mer. Vi är många fans som vill veta varför man bara inte lägga alla kort på bordet i den här soppan? Tobbe var vår hjälte under många herrans säsonger. Varför kan vi inte få behålla den synen av honom?
+++
Vilken snygg bild, eller hur?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att man fick veta hur det ligger till och hur dom tänker i ledningen. Jag vill först och främst se en riktigt offensiv back. Den där Harmer har jag rätt dålig koll på förutom att han spelade i fiendeland och bara därför blir jag lite tveksam. Man vill ju inte att de ska få möjlighet att ta åt sig äran om han lyckas eller skratta om han floppar.

Anonym sa...

Jag skulle också vilja veta den sanna historien bakom Tobbes agerande. Det är så jäkla onödigt med alla spekulationer.

Anonym sa...

Liknelsen är ju helt sjuk. Snacka om knepig människa, men målvakter är ju ofta lite annorlunda. Tycler att det är skitsynd att han stack, hur knepig han än verkar vara. Tror vi kan få en hel del problem på målvaktssidan i år.

Google