måndag 26 maj 2008

En tsunami på g?

Just nu är det oroväckande tyst kring löven. Om klubben startade silly season i pole position måste man nog tillstå att det känns som om löven just nu är inne i depå för både däckbyte och tankning. Samtidigt känns det som om det KAN vara lugnet före stormen eller kanske till och med en liten tsunamivarning?

Jag ser framför mig en strand där vattnet sakta dras ut i havet och att alla Lövenfans står samlade på stranden som fågelhålkar och undrar stilla: Vad tyst det blev!? Vad är det som händer? Eftersom inget tsunamilarm går kan det inte vara på riktigt. Sedan dyker den upp, en gigantisk våg som närmar sig i full fart. Fansen inser snabbt att det är Leif Danielsson som pumpat in pengar i en enorm vågmaskin. På toppen av jättevågen syns först fem små prickar som i snabb takt växer och till vår glädje ser vi fem personer sittandes på vattenskotrar. I mitten finns givetvis vår egen Micke "Mikey" Andersson som framför sig har snipern, till vänster den offensiva backen, till höger den defensiva kraften och längst bak en ung juniormålvakt som får chansen tills vidare.

Grundtanken var givetvis att en viss målvakt skulle stanna, men det gick åt pipan på något underligt sätt.


Sedan är truppen redo och klar för hockeyfestivalen 2008.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent, om de här så kommer på trampcykel till festivalen kommer jag att jubla i högan sky.

Det känns ändå inte bra att Andersson ligger så lågt, är dock ganska säker på att karln mörkar.. Han kan rimligen omöjligt vara helt tillfreds med dagens trupp!!

Synd bara att Tobbe fick sladd och kraschade, men nu åker vi vidare med Siken... han kanske också räddar oss från torsk??

löven-bloggaren sa...

Jo, hoppas att han kan gädda ... rädda oss i lika många matcher som Tobbe gjorde, annars lär Micke få rädda sej bäst han sill.. vill.

Anonym sa...

Vattenskotrar var ju originellt, svårt för Leffe bara att få till vågorna på älven...

Google