onsdag 4 juni 2008

Kick Offen avklarad

Så var den då avklarad. Avstampen mot nästa säsong och jag tycker att man i år tog ytterligare ett steg till mot ett riktigt bra arangemang. Bättre ljud, mer publik, en liten scen mot fjolårets cementgolv, proffsigare agerande från spelarna. I år hade man också låtit Lövenbyggare komma på frågor till spelarna vilket var en kul ingrediens. Sammanfattningsvis var det kort och gott, bättre än ifjol.

Bäst: Fredrik Öbergs svar på varför han bara gjort poäng i två av tre elitserimatcher i karriären: Jag har haft för dåliga medspelare!

Sämst: Alla nyförvärv fick stolar att sitta på utom Fredrik Öberg. Hade man om möjligt missat att Magnus Gästrin kanske inte skulle stannat kvar på scen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Årets kick off var helt klart ett steg i rätt riktning, men i g:a Sky Com blir det inte alltid karneval när Löven försöka skapa partystämning. Scenen var förvisso något vassare med några yuccapalmer och ett par rejäla spotlights som lyste upp.

Det går ändå inte att komma ifrån det stundtals känns lite krystat vid intervjuerna även om konfrencier Lundberg i år höll en något mer dämpad ton och istället lät spelarna stå i centrum. När man hör Isaksson eller Z intervjuas känns det ändå rätt snabbt att killarna hellre låter spelet på isen tala.

En som däremot lät väldigt vältalig och erfaren var unge Markus Lundberg. Han verkade defintivt ha lärt sig mer än att koka makaroner i Härnösand!!

Om man tolkar Mickeys svar på frågan vilken f.d. lövare han helst skulle vilja få tillbaka, tror jag också man förstår vad som behövs i laget. När dessa snidare/lirare spatserade fram mot podiet så man inga biffar direkt.

Det måste trots allt få finnas lite tyngd och muskler som banar väg för liret, så jag skulle också med öppna armar ta Hellraiser tillbaka. Nu skulle ju visserligen Floberg vara en "pain in the ass!", men jag tror inte att det räcker...

Men ge kick offen ytterligare ett par år så kommer det nog att bli riktigt bra.

Anonym sa...

Konferencier Lundberg kanske skulle minska på gliringarna mot Skellefteå. Visst önskar vi dom åt h-e, men att "inte ens vilja nämna Öbbas förra klubb", "att Floberg passerade Umeå tidigare i karriären men som tur inte stannade i Skel" .m.m. kändes lite krystat. Fokusera på vårt underbara lag istället. Annars en hyfsat kick off.

Anonym sa...

Håller helt med dig anonym, problemet är att Lundberg själv verkar trivas lite för bra i strålkastarljuset och nyttjar denna kick off i eget syfte. Alla vet vad en Lövare tycker om AIK, till slut känns det bara fånigt och lite halvskämmigt!!

Google