tisdag 3 juni 2008

Smeknamnstävling

Andreas Lindahl har gift sig och Löven-Bloggaren är inte sen att säga grattis. I och med detta byter han efternamn till Stenling och, som Westman påpekar, torde ett nytt smeknamn vara i antågande. Vad tycker du att Andreas Stenling ska kallas i fortsättningen? Hade han varit en tuffing hade mitt förslag varit Stenbumling, men han är på tok för mjuk i sitt spel för det namnet. Som sagt vad tycker du? Skriv en kommentar, så sammanställer jag en lista senare.

I ämnet namnbyten kan ju nämnas att en spelare i Löven under 90-talet också bytte namn av samma orsak som Andreas. Någon som kommer ihåg vem?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ante

Anonym sa...

Självklart ska han kallas Sten-is!

Anonym sa...

Linto torde väl kunna kallas för Andy istället! Andy är dessutom en anpassning till ett internationellt användbart och tänkt artistnamn att använda "på andra sidan!"

Väldigt lätt, Karlsson blev till en Ljunggren!!

löven-bloggaren sa...

Andy skulle väl fungera "over there", men frågan är om Linto gör det? Risken är väl att han då istället blir Andy-Pandy, efter den rätt menlöse tecknade figuren.

Jo, Ljunggren var nästan som att sno godis från ett barn.

Sten-is var fyndigt.

Ante var ju ... också en smeknamn.

Anonym sa...

...Eller så fortsätter man att kalla han Linto. Svårare än så är det ju inte. Smeknamnet kan ju bestå även om man byter efternamn.

löven-bloggaren sa...

Så sant så sant.

Anonym sa...

Knuggade han lite mer på isen kunde han kallas Svinto.

Google