lördag 14 juni 2008

The Sandwich: Hey ho, LET´S GO!!

Enligt LB själv handlar bloggen om hockey i allmänhet och Björklöven i synnerhet, i tider när laget är lite "off season" ska vi ändå göra allt för att göra bloggen så levande som möjligt. Där behöver vi även våra trogna läsares kommentarer och synpunkter för att skapa lite debatt och få bloggen mer levande. Ställ frågor, var kritisk och gör din röst hörd!!

Inledningsvis vill vi skänka en tanke till Öbba Öberg, tyvärr var det inte så här vi ville att din karriär i Löven skulle börja. Oavsett måste hockeyn komma i andra hand i dessa dagar och därför skickar vi främst varma hälsningar och en önskan om ett snabbt tillfrisknande och att allt runt omkring ordnar upp sig. Den dagen Öbba tar på sig den gröna tröjan och skrinnar in i Sky Com kommer vi alla att jubla i högan sky och hälsa honom välkommen som den hockeygud han trots allt är.

+++

I går var det ett härligt party med arbetspolarna, tyvärr är det alldeles för sällan så det gäller att ta tillfället i akt och verkligen köra på och försöka bjuda till när tillfälle ges. På eftermiddagen lirade vi kubb och tyvärr blev torsk redan i första rundan. Som regerande mästare kan man inte vara nöjd utan det gäller att spotta i nävarna, knyta dem och hoppa upp i sadeln igen! Om det var brist på ödmjukhet, halvdana nerver eller tuvdjävlar som spelade oss ett spratt låter jag vara osagt. Nu förlorade vi mot ett mycket bättre lag så det är väl bara att lyfta på hatten och gratulera!!

Efter lite Tacos på Droskan, följde någon wirre och lite Calvados, några (??) öl på kontoret tillsammans med EM-fotboll från dödens grupp. Kvällens aktiviteter var inte helt spikade men att partydrottningen "You" propsat för punk med polarna på Scharinska rådde det inga tvivel om. Allt eftersom kvällen led och stämningen höjdes så kändes detta som ett klockren fortsättning på kvällen. Vad kunde egentligen vara bättre? På Scharinska lirade The Cretins gamla Ramoneslåtar med härlig energi och det var verkligen helt galet i lokalen.

Om Mellberg, Ljunberg, Zlatan, Henke och de andra lirar med samma frenesi, energi och lyckas skapa samma stämning kan de säkert tämja de spanska matadorerna ikväll. Oavsett hur de svenska lirarna lyckas ikväll var gårdagens tillställning helt underbar och jag längtar redan till nästa. Helgens behållning är utan tvekan och kommer garanterat att vara partyt med polarna i fredags och spelningen med The Cretins är redan klassisk.

Kom igen nu Sverige; Hey ho, LET´S GO!! Hey ho, LET´S GO!!

Over and out!

1 kommentar:

löven-bloggaren sa...

Jo, det var en kväll som inte gick av för hackor. Propagandafotboll förjt av tinnitus... vad mer kan man begära? Hey ho, let´s go!!!

Google