måndag 10 september 2007

Genrep mot Luleå

Sista matchen inför seriepremiären mot Borås på fredag. Johan Forsberg och Fredrik Davidsson är åter i laget efter skador. Småskador på Karl-Johan Lundström och Daniel Olofsson gör att de troligen missar matchen. Mats Lavander spelar för första gången i Skycom sedan flytten till Luleå. Thomas Selstedt i mål, innebär det att Joakim Fagervall valt sin förstemålvakt? Går i alla fall inte i linje med mitt val om man säger så.

Laget mot luleå
Målvakt: Thomas Sehlstedt.
Backpar: Patrik Nevalainen, Andreas Lindahl – Anton Edlund/Karl-Johan Lundström, Johan Svedberg – Kristofer Berglund, Niklas Strandberg – Erik Englund.
Kedjor: Christpher Thörn, Magnus Gästrin, Daniel Olofsson/Marcus Lundberg – Fredrik Davidsson, Mattias Hellström, Johan Bergmark – Johan Forsberg, Johan Wikström, Jimmy Blixt – Jon Palmebjörk, Urban Omark, Nicklas Johansson.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske är vettigt att låta den formstarkaste målvakten stå. Tobbe verkar inte palla för 5-6 matcher i rad utan att bli skadad. Såvida det inte är kvalmatcher förstås.
Vad tror du om Lövens ekonomi? Är det så illa som tcim-gnällspikarna påstår? Jag tror mer på Danielsson & Bedros än hormonstinna amatörekonomer alla dagar i veckan.
Mot Luleå blir det inte lätt, slutar nog 3-6 minst.

löven-bloggaren sa...

Det är nog på sin plats att tro att Selstedt numera håler samma klass som Tobbe. Har aldrig gillat hans stil, dvs mesig och blyg. Gillar hellre en rivig målvakt av Tobbes typ, men den bäste ska stå och det avgör Fagge bäst.

Ekonomin? Ja, vad ska man säga? Så fort man tror att att är guld och gröna skogar, dyker ett stort minus upp. Nu var det väl väntat det första året, så jag är ganska lugn. Danielsson och Bedros borde ha koll på läget, men känns lite olustigt att så fort Veckans affärer började rota i Danielssons affärer försvann alla spekulationer om välavlönade elitstjänor. Ingen har väl glömt att han ville betala 200.00 kr/mån för Ledin resp. Renberg i somras? Var är det pratet nu? Sedan kan man ju undra hur man kunde gå så dåligt ifjol som man gjorde. Billigaste laget i mannaminne och en kvalseriebonus utan att gå med vinst. Måste ändå lita på att dom vet vad dom gör, grabbarna i ledningen.
3-3 ikväll. Riktigt starkt även om det inte var en av de bästa matcherna man sett. Ser fram emot premiären på fredag.

Google