onsdag 26 september 2007

Vad händer?

Sitter och bara och stirrar in i datorn efter att via webradion följt bortamatchen mot AIK som gav storförlust 2-6. Vad är det som händer? Trodde i min enfald att förlusten mot Nybro var en miss i arbetet, men nu vet jag inte vad jag ska tro. Är vi inte bättre än så här? Herre ... giv mig styrka att överleva morgondagen. Försök förstå att jag har Skelleftebor på jobbet. Usch!
+++
Vi ska möta Leksand på fredag ... hehe ... eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Försök förstå att jag har Skelleftebor på jobbet."

Helt underbar komentar...

Men VAD händer...? Löven ska ju vinna det här...

Anonym sa...

Det som händer är att Löven inte siktar på elitserien de närmaste åren. För detta krävs mycket mer pengar. Vi får nog vara glada för varje seger och har vi en massa tur kan det bli kvalserien igen. Men jag tvivlar.

löven-bloggaren sa...

Ja du, Lasse. Jag vet inte riktigt vad laget håller på med. Visseligen finns kanske inte fog för panik än, men nog tycker man ju att de ska kunna prestera bättre än så här.
+++
Men Janne, faktum är ju att Löven faktiskt siktar mot elitserien även om resultaten säger något annat, kanske inte i år, men absolut nästkommande. Intressant att se vad Wennerberg kan tillföra. Han kanske får igång en något trög Gästrin? Han leder ju inte laget på det sättet en lagkapten borde.

Google