fredag 28 september 2007

Oroväckande uttalande

Läser till min fasa att Eje Nyman uttrycker följande:- Media har kanske skrivit upp oss för mycket, vi kanske inte är bättre . !!???!!Ursäkta, herr andretränare! Vad sänder det för signaler till spelare, fans och eventuellt övriga, att ni inför säsongen har målsättning om att slåss om en elitserieplats, värvar mycket rutin för ev. kvalspel och sedan myntar han en antydan att laget inte är bättre än exenpelvis Nybro? Inget illa om Nybro, men de har inte elitserieanbitioner. De kan de inte ha. Inte än i alla fall.

Att fansen spyr galla är inte mer än väntat, men det bottnar mer i att man tycker att laget inte nått upp till sin fulla kapacitet ännu, men en tränare som antyder att laget kanske inte är bättre än så här är oroande. Mycket oroande till och med. Menar han att vi ställer för höga krav på laget? Gör han det för att skapa debatt? Gör han det för att väcka spelarna? Bara Eje vet, men kommentaren smakar i alla fall öronvax i min mun!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eje talar nog utifrån att det alltid är svårt att veta i början av säsongen vad laget kan prestera. Löven har trots allt spelat starkt på försäsongen och det har jag lärt mig att då brukar serien starta desto sämre. Fråga mig inte varför men så har det nog alltid varit. Vi får se om 7-8 matcher till, Löven kommer nog att slåss om en 5-6:e plats i bästa fall. Men i KS har vi som vanligt inget att hämta, om Löven nu tar sig dit.

löven-bloggaren sa...

Känns ändå som ett otroligt korkat uttalande. Han säger ju ínte att de börjat dåligt, utan talar om lagets totala kapacitet och det inser vi ju alla att laget inte nått upp till än.

Anonym sa...

Men tror du inte att Eje säger så för att inte sänka självförtroendet hos laget? Löven känner nog pressen att vara bättre i år när det gick så pass bra ifjol. Samtidigt gillar jag tränare som Boork då man säger ifrån att nu jävlar måste något hända. Fast detta görs nog internt i Löven för att visa respekt gentemot spelarna. Sen är det ju detta med att trimma ihop många nya spelare. Inte så enkelt samtidigt som Mats Lavanders ledarskap tycks ha lämnat ett stort hål efter sig. Jaja, livet är grymt som grisen sa.

löven-bloggaren sa...

Ja, vi får se vad som händer ikväll.

Google