fredag 14 september 2007

Seger mot Borås i premiären med 6-3

Skönt med seger, men det är svårt att veta vad man ska tro om maychen såhär direkt efteråt. Riktigt bra första period av löven. Kan också vara så att Borås var tagna av stundens allvar för man kom ut som ett helt annat lag i andra samtidigt som löven spelade allt sämre.

Matchen borde varit avgjort efter Hellströms 4-2 mål i början av tredje, men som vanligt är man benägen att säga, så blir löven riktigt stirrigt när motståndarna kryper närmare i slutet och det var riktigt tur att inte Borås fick in en kvittering minuterna efter 4-3 reduceringen. Att löven sen gör två mål i slutet är bara frukten av Borås kvitteringsjakt, även om bägge var riktigt snygga. 6-3 var alldeles för stora siffror, men man får vara glad för tre poäng och framförallt 30 % i powerplay. Borås är betydligt bättre än många tror och jag blir inte förvånad om dom tar en topp 8 placering.