onsdag 24 oktober 2007

Chockförlust mot Huddinge!

Har knappt hämtat mig från den eländiga tillställningen som jag just bevittnat i Skycom Arena. Björklöven har förlorat mot Huddinge med 3-4!!! Björklöven spelade totalt ut Huddinge i första perioden och ledde då matchen komfortabelt med 2-0. Vad som sedan hände kan det knappt vara någon på denna jord som vet eller förstår. En totalt usel andra period som ändå gick Lövens väg genom att den slutade 1-1, med ett psykologiskt 3-1 mål för Löven bara minuten före pausvilan. Normalt borde bara Löven ha gått ut och spelat av matchen mot ett på pappret sämre motstånd, men icke! Den tredje perioden har jag helt enkelt inte ord för. Att se ett lag agera så handligsförlamat som Björklöven gjorde redan i inledningen av perioden är skrämmande. Än värre blev det när Huddinge reducerade till 3-2. Sen ..... Usch ... 3-3 .... och 3-4. Kan det verkligen bli värre? Vad är det egentligen för fel på det här laget? Var är viljan? Var är spelglädjen? Vad är vinnarinstinkten? Varför tar ingen tag i taktpinnen och visar jädrar anamma? Johan Forsberg försöker, Kristofer Berglund likaså, men sedan är det tunnt. Mycket tunnt. Var är spelare som Mattias Wennerberg, Magnus Gästrin, Mattias Hellström? Till råga på allt elände utgick Johan Svedberg med ett uttänjt ledband och blir borta upp till åtta veckor. Försvann ur matchen gjorde också Johan Bergmark. Visst saknas en del spelare pga skador, men det ursäktar inte att det just nu luktar riktigt illa i Skycom Arena. Lukten kommer från all galla som publiken spydde över laget efter slutsignalen. Med all rätt måste jag säga. Vad som sas i omklädningsrummet efter matchen eller hur Fagervall reagerade törs jag inte ens sia om. Jag tänker i alla fall sova riktigt dåligt inatt. God natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Finns inte mycket att tillägga, laget presterar verkligen skit just nu. De invärvade har inte direkt lyft laget, de har tyvärr inte ens förmått att fylla tomrummet efter de tappade lirarna.

Nu vill vi se bättring, de enda man som supporter egentligen kan kräva är rätt inställning, bra attityd och ett totalt engagemang inför uppgiften. Att sedan spelet inte alltid fungerar det kan man köpa...eller måste man köpa.

Den enda som var nöjd med gårdagen var kanske Kurt Dahlgren...det lär ju inte ha funnits några tröjor att tvätta!!!

löven-bloggaren sa...

Kan inte annat än hålla med. Känns riktigt märkligt att laget jobbar med mentala tränare. Vi kan för deras skull inte hoppas att deras ersättning från löven är prestationsbaserad.

Anonym sa...

Kan inte låta bli att tänka på Löven faktiskt ville värva Per Ledin eller Renberg. Hade en sån spelartyp behövts nu? För mig är dagens Björklöven ett totalt mysterium och frågan är varför man ids engagera sig som man gör.

löven-bloggaren sa...

Det frågan har jag också ställt mig. Varför orkar man? Men det är väl det som är det fina med riktig kärlek. Ibland kan man inte förklara det, det är vara så. Efter igår vore det enkelt att överge laget, men visst kommer man att stå där igen vid nästa match och hoppas. Det är kärlek tills döden skiljer oss åt. Så är det bara. Hur ont det än kan göra ibland.

Google