torsdag 4 oktober 2007

Äntligen tillbaka

Efter en tids frånvaro pga sjukdom är jag nu tillbaka. Vad har då hänt under tiden?

# Adam Andersson lämnar Modo. Aktuell för Löven? Visst aktuell, men knappast troligt att han skriver på. Tippar stenhårt på att han hamnar i Mora. vad annat ska man tro efter följande uttalande av Moras klubbdirektör Jan Simmons: - Det här ska jag naturligtvis hålla koll på /.../Vi har tidigare pratat lite om att få hit Adam, men han har ju haft tvåårskontrakt med Modo. Själv säger Adam så här: - Visst skulle Mora vara intressant. Det faktum att han tidigare spelat i just Mora försämrar ju inte deras förhandlingsläge. Att nu också Malmö lagts sig i striden om Adams namnteckning försämrar ju bara Löven läge. Klubbar som även nämns är Linköping och Luleå, men frågan är om han i dessa klubbar får den istid har eftersträvar? Det skulle väl vara det enda som talar för Björklöven, att han definitivt skulle bli back nr 1 med obegränsat med istid.

# Oavgjort mot Bofors på bortaplan efter att ha slarvat bort en 3-1 ledning. Känns inte på något sätt stabilt. Glad blir man dock är Erik Lindberg fick högst betyg i lokalpressen. Skönt att han kommit igång, framförallt eftersom många fans spydde galla över hans insats mot Leksand och menade att han var totalt värdelös.

# I och med att Löven nu visat att man tänker vara med och rycka i de bra spelare som dyker upp på marknaden, tänkte jag lansera en helt galen idé... eller galen, det sitter ju som bekant i betraktarens öga. Alla och envar har redan innan säsongen började skrikit efter en naturlig målskytt. En sniper som gärna får vara vänsterskytt. Inatt släpptes han av Edmonton. Anson Carter.... jag vet, alldeles för dyr, han måste ju vara dyr som stryk och inte skulle han vilja spela i svenska andraligan och tyvärr verkar ju herr Danielssons stora börs fårr en rejäl kättning kring sig sedan veckans affärer visade intresse och bla bla bla.... men ... men va coolt att i alla fall försöka kolla läget. Även om det är mindre än en chans på hundra så, why not? Karln har snittat nästan ett mål var tredje match i NHL, på 674 matcher. Idiotiskt att ens försöka, jag vet, men va fan? Titta på tabellläget. Vi är sämre än Nybro och Växjö. Visst, vi har bara spelat sex matcher, men ligger redan fem poäng efter Västerås på tredjeplatsen och hela åtta poäng från serieledning. Läge för en idiotisk handling?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tortyr att se matchen mot Bofors igår. Kom på mig flera gånger att drömma om Sasja och hur han på egen hand kunde rycka upp laget. Nu var det bara dött och amatörmässigt. Känner mig besviken på att Löven inte värvat åtminstone en enda klasslirare. Fy fan på ren svenska.
Och Carter skulle aldrig stå ut i detta lag. Hans tårkanaler skulle torka ut efter en vecka.

löven-bloggaren sa...

Ja, man blir så j-a less på Mickes uttalanden om att klasslirare och toppspelare från elitserien ska värvas. Att sedan Danielsson spätt på drömmarna med sina ballongmiljoner gör ju saken inte bättre. Carter ja, han lär vi aldrig mer än på TV, men jag kunde inte hålla mig. Nä, fan nu drömmer ju fansen om Conny Strömberg. Ja, du hör ju! På den nivån ligger vi, tyvärr!

Google