fredag 8 februari 2008

Det får liksom räcka nu

Jag talar givetvis om skadehelvetet som återigen härjar i Löven. Först Thomas Selstedt, men han saknas inte så länge inget händer med Kung-Tobbe. Visst finns risken att Tobbe hamnar i en formsvacka, men handen på hjärtat, en halvdan Tobbe duger rätt bra ändå.

Sedan har vi Fredrik Davidsson med sitt sår på armbågen, men även honom kan vi kara oss utan. Visst, han gör ett bra jobb i boxplay, men det är som Faggy säger i dagens VK, det finns bra ersättare.
Däremot ser jag ingen som kan ersätta Sami Ryhänen, som visst råkade ut för en lättare hjärnskakning i matchen mot Oskarshamn och måste vila mot Rögle. han känns som ett riktigt tungt avdräck. samtidigt känns det som om vi ska slå Rögle borta lär vi göra det med klassisk brunkarstil. Laget är nu beordrad vila i två dagar, för att nå formtoppen, men samtidigt känns det också som ett sätt att begränsa möjligheterna för skadejävulen att slå till igen. Vik hädan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

skadejävulen vs lövenguden :-)
Det kommer förhoppningsvis att bli en match som den 2:a vinner!

Anonym sa...

Nån gång måste vara Lövens säsong...käka taggtråd är mitt recept till glaslirarna. Och rör på grillorna utav bara h-e! Annars blir det respass direkt.

Anonym sa...

..vete katten det är fråga om egentligen. Visst, alla lag drabbas alltid av några skador...men hallå, nu räcker det!

Truppen är visserligen bred, fast på nåt sätt ändå så tunn. Sedan är det den här säsongen de viktiga pjäserna som drabbats så ofta...
Wennerberg, Swedberg, Bergmark...
sedan kommer det äntligen en lirare i elfte timmen, klart som tusan att han också blir skadad.

Nåt är galet, är det för lite taggtråd är det bara till att börja knapra!!

löven-bloggaren sa...

Jag lömde ju Thörn i all hast. Jop, nog får det räcka nu.

Google