måndag 11 februari 2008

Det ville sig inte alls

Alla gubbar är med och jag kan lova att Rögle måste vara djävulskt bra för att vinna kväll, sa Joakim Fagervall till Helsingborgs Dagblad idag. Men är det så enkelt att Rögle var djävulskt bra? Att i årets viktigaste match endast åstadkomma 12 skott på mål är helt enkelt inte acceptabelt. Det blir bara så jäkligt svårt att vinna en match om man inte gör mål. Vad kan man säga? Vi får helt enkelt bryta ihop och komma igen. God natt!

Målen
Första perioden
1-0 (18.10) Christofer Löfberg (Richard Demén-Willaume, Stefan Erkgärds)
Andra perioden
Tredje perioden
2-0 (6.20) Richard Demén-Willaume (Sebastian Ström)
3-0 (9.01) Richard Demén-Willaume (u.a.)
4-0 (14.44) Christofer Löfberg (Brett Harkins)
Skott: 30-12 (10-5,11-2,9-5)
Utv: RBK 6x2 min IFB 9x2 min

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är man nere på jorden igen, det håller ju inte heller med att dra på sig så mycket utvisningar heller. Såg en snut på Hockeykväll och som vanligt såg ju Tobbe rätt "hyfsad" ut!!

Viktigt ändå att fortsätta kriga för att hålla 4:e platsen. Med inledningen på säsongen kändes det nästan för bra att ha chans på direktplats till KS. Sedan är det ju matcher med mycket på spel som är de roliga, för båda spelare och publik. ...vem vill ha förra årets PO-drama ogjort??

löven-bloggaren sa...

Vet man att man avancerar via PO är ju det att föredra före en direktplats, eftersom vi då får flera härliga matcher, men chansen finns ju att vi åker. Det som oroar är att vi är så otroligt bleka mot topplagen på bortaplan. Löven är faktiskt det lag som "nollats" flest gånger mot topptre lagen på bortaplan tillsammans med AIK Löven har tre nollor (Rögle x2+ Leksand). Inte bra.

Anonym sa...

Nog fan måste Löven lyfta sig ordentligt i PO om det inte ska sluta i fiasko.
Truppen måste förändras rejält till nästa säsong, toppas framför allt.
En ledartyp av rang måste in i laget.
Det måste ju budgeten räcka för eller har jag fel där?

Anonym sa...

Håller helt klart med Janne, oavsett hoppas jag såklart att våren blir så lång som möjligt så att det rullar in lite kulor.

Som tidigare diskuterats har de dyra tilltänkta topparna inte levererat i motsvarande grad som de lyft lön. På senare delen av säsongen har visserligen Gästrin och Wennerberg höjt sig, men det finns fortfarande onyttjad kapacitet.

Även om Hellström och Thörn var relativt oprövade så kom de från ES så de var knappast gratis...
Sedan har vi kvar Davidsson och Olofsson sedan tidiagre, de kan omöjligt leverera motsvarande den kostnad de bär.

De bärande spelarna måste helt enkelt leverera motsvarande den lön de bär. ...det handlar bara om att använda pengarna på rätt sätt. Jag hoppas också helt klart att det byts ut lite spelare, med en ytterligare kvalserie i vår borde vi väl vara intressanta för unga lirare som är på gränsen till ES. Toppa sedan en sådan stomme med ett par riktigt vassa lirare så kan vi nog sikta uppåt!!

löven-bloggaren sa...

Håller helt med er, grabbar. jag kanske borde göra en genomgång av truppen till ledning för ledningen inför nästa säsong.

Google