fredag 15 februari 2008

Inför matchen mot Malmö

Ny match ikväll. Återigen skånepågar på andra sidan isen, nu i form av Malmö Redhawks. Jag hoppas givetvis på en helt annan utgång denna gång än senast och då tänker jag givetvis på 0-4 mot Rögle och enbart 12 skott på mål, en skottsalva som jag hoppas vi överträffar redan i första perioden ikväll.

Vad ska man tro då om matchen? Malmö är givetvis ett riktigt bra hockeylag, men är i dagsläget till 99 % klart för kvalserien och lär av förståeliga skäl inte offra sina hörntänder för att vinna. Nu florerar rykten även om attt Carl Söderberg och Mikael Wahlbergs tvingas slänga in handuken. Båda dras med halsont och deras medverkan bestäms under dagen. Detta skulle i så fall innebära att Redhawks fruktade förstakedja reduceras till enbart Fredrik Eriksson och det ökar ju givetvis Lövens segerchanser. Löven är å andra sidan inte helt ordinarie heller men Lövens förluster känns mer hanterbara. Karl-Johan Lundström (ögoninflammation), Erik Lindberg (Halsfluss) och Fredrik Davidsson (armbåge).

Jag har hört rykten om att 3 000 biljetter är sålda i förköp och det borgar för närmare 5 000 pers. Kvalseriestämning igen?

Jimmy Lundberg blev andrekeeper.

Christian Winnberg på svenskfans Malmösida Höknästet tror på knapp Lövenseger. Kul.
Läs om matchen i skånt press här och här.

Jag tippar: 4-3
The Sandwich tippar: 4-2

Laget
Målvakt: Tobias Lundström (Jimmy Lundberg)

Förstafemman: Johan Svedberg, Jussi Heikkinen - Jon Palmebjörk, Magnus Gästrin, Daniel Olofsson

Andrafemman: Kristofer Berglund, Patrik Nevalainen - Johan Forsberg, Urban Omark, Mattias Wennerberg

Tredjefemman: Andreas Lindahl, Niklas Strandberg - Johan Bergmark, Johan Wikström, Sami Ryhänen

Fjärdekedjan: Jimmy Blixt, Mattias Hellström, Nicklas Johansson

Extraspelare: Jonnie Karlsson och Marcus Lundberg

Inga kommentarer:

Google