tisdag 26 februari 2008

Superonsdag, säsongen viktigaste dag?

I morgon spelar som bekant Björklövens A-lag en mycket viktig bortamatch mot Västerås, som skuggar löven i tabellen. Samtidigt spelas en mycket viktigt, kanske på många sätt en viktigare match i Skycom mellan J-20 laget och AIK. Det pratas om att fyra man från A-laget ska lämnas hemma för att förstärka juniorerna och det tycker jag man gör alldeles rätt i. Med ett riksgymnasium måste givetvis ett elitlag finnas och det är bra attklubben tänker långsiktigt.

Vilka ska man då lämna kvar?
Som jag ser det finns det fyra självkrivna. Karl-Johan Lundström, Jon Palmebjörk, Patrik Nevalainen och Marcus Lundberg. Inte för att dom med automatik är sämst i A-laget utan för att alla gått via juniorleden, känner killarna samt vet hur viktig matchen är och kommer att ge allt för att laget ska vinna. Dom tillför helt enkelt mest från A-laget. Att spela Erik Lindberg torde vara ett direkt tjänstefel. Sättet han spelade på senast kan knappast ha glatt Wirtala & Co i båset. Nä, sätt Erik som sjunde back i Västerås och kör på tre backpar. Sedan kör vi så det ryker mot dessa svartgula lag och visar att det är grön-gult som gäller, i alla lägen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent, svårt att inte hålla med... kul också att både K-J och "Patte" levererade i lördags mot Timrå.

Ingen fröjd för ögat direkt att se en juniormatch med Blixt och Lindberg, nu tror jag i alla fall juniorlaget bärgar sin seger!!

Anonym sa...

Nä, ingen Lindberg i junlaget tack. Gör nog mest nytta på bänken i Västerås. Vet ni hur det är med sjuklingen Ryhänen?

Anonym sa...

..tror att Bedros skulle följa med Sami till BVC i dag...

löven-bloggaren sa...

hehe, jo killen är liten som ett barn och immunförsvar däefter. : )

Google