söndag 17 augusti 2008

Skyttekung Lavander

Trots att klubben blandar och ger, verkar Mats Lavander gå som tåget eller vad säjer man om att karln gjort fem av lagets sju mål på de tre inlednande träningsmatcherna?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det känns verkligen bra att en gång för alla lämna AB bakom mig.

Kristoffer har börjat väldigt lovande, så det är kul att se. Lavander har jag inte heller något ont att säga om, han gjorde faktiskt bättre ifrån sig än vad jag hade hoppats på förra säsongen.

Tror Isaksson gjorde ett bra val när han tog ett steg ner, får han bara förtroende kommer ni nog bli riktigt nöjda med honom.

Lycka till i år!

Anonym sa...

Lavander såg jag som förra årets värvning. Och kanske även årets värvning kommer från Löven…?

Jo Krisse sköter sig med den äran. Växer sakta men säkert in i spelet. Och då handlar det inte om en låg ingångsnivå… Nej här är det pass på bladet och snabba vändningar efter sköna brytningar. Lite liten för att verkligen “ta på kropp”, men är man nog bra behöver man inte stå i vägen…

Ett par röster i korvkön i matchen mot Skellefteå undrade oroligt hur länge vi får behålla 6:an…?

Och en kul grej. Vi träffade hela laget i stadsparken och Krisse m fl skulle skriva autograf. Dom skriver ju inte snyggt men räddar det hela med tröjnumret. Krisse vet inte vad han har för siffra och vänder på uvudet och försöker kolla vad han har för nummer på ryggen… Gusten garvar gott och förklarar…

Det här var ju ett par veckor sedan och numera vet han, och många fler kommer att veta vem som hör ihop med 6:an…

löven-bloggaren sa...

m: Bra beslut. Lycka till ni också. Forza norrlandshockeyn.

battrehockey: Krisse är en skön kille. Härlig distans till hockeyn. Sen vete tusan om han sticker över Atlanten. Däremot kan ju andra svenska lag locka med kulor om han slår rejält, men att han spelar kontraktet ut ar jag för givet.

löven-bloggaren sa...

m: Vilken blir din nya hemvist? Hittar bara AB när jag kollar din länk.

Google