fredag 15 augusti 2008

Våta drömmar?

Satt och slökikade få spelare som finns på marknaden. Varför inte passa på att under hockeyfestivalen snacka med Lukkos ledning om backen Doug O´Brien? Killen lirade i Lukko föregående säsong och kunde väl vara en spelare för Löven? Det är bara att inse att vi inte kommer att kunna värva spelare som ligger i poängligatoppen i respektive liga. O`Brian har 5 NHL matcher på meritlistan från 05/06. Även om ett tydligt intresse finns för Duane Harmer, så vore det väl orealistiskt att han väljer Löven, eller hur? Vill vi ha rent hur framför mål är väl detta killen att göra det? Matt Nickerson var namnet, men han verkar ju mer än lovlig galen.



På forwardssidan ser jag gärna Justin Morrison. Även han viss tid i Lukko förra året. Snack även där? Våt dröm givetvis, men varför är det så tyst om honom? Hur dyr är Quinn Hancock? Han tål en del kan man ju lugnt säja efter att överlevt denna tackling.



Mike Bishai, liksom övriga i detta inlägg verksam i Finland ifjol. Lika orimlig som övriga, men jag vill ha spets! Vad tycker du? Ska vi nöja oss med truppen som den är och tro på underverk eller ska den spetsas till?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Harmer och Morrison tar jag alla dar i veckan. Vi skulle få den där producerande rightfattade vi saknat i en herrans massa år. Tror heller inte att Öbba skulle vara missnöjd med Morrison som lekkamrat.

....med Nickerson i laget hade det varit...hmh.. lite eller rätt mycket annorlunda. Tror inte att alla forwards i AS åkt in framför Siken de byten Matt lirat.

Nu riggar vi för websändningen!

Anonym sa...

Helt klart måste Löven förstärka med minst en klassback och någon spetsspelare som kan hänga några baljor, låt säga + 25 mål. Annars ser det nog rätt så mörkt ut tyvärr.. Jag är rädd för att ledningen inser detta alltför sent. Det är klart man vill ge truppen man har en god chans och det är ju helt rätt men om man kollar på dom andra toppklubbarna i AS så finns det absolut skäl till oro..

Google