måndag 18 augusti 2008

Vems är glasögonen, egentligen?

Vem tror vi att vi är egentligen? Jag och The Sandwich har titt som tätt jämrat och ondgjort oss över Björklövens trupp, framförallt över målvaktssidan, men även backsidan. Vi anser att Wälitalo inte håller som backup och backsidan består endast av 6 kontrakterade backar. Till och med forwardssidan borde förstärkas med ett eller ett par namn för att kunna stå upp till klubbens målsättning om kvalserien.


Samtidigt anser klubbens ledning med Mikael Andersson och Joakim Fagervall i spetsen att vi har en bra trupp och att de i dagsläget inte har några intentioner att förstärka. Om någon borde veta så är det väl dom, eller hur? Det är ju de som plockat ihop detta lag och som ser dom träns och spela varje dag. Om nu Micke och Fagge anser att detta laget har kapacitet att ta sig till kvalserien så är det väl så. Om vi fans ser annat så beror det väl bara på att vi inte förstår lagets styrka och på något sätt är... blinda? För det kan väl aldrig vara tvärt om?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Micke A är ett skämt...

Anonym sa...

Om dom tror att de klarar säsongen med 6 backar är dom helt off. Löven har ju konstant två backar på skadelistan. Ska vi då ha minst två juniorbackar varje match? Tjena plats 7-8.

Anonym sa...

Anton Edlund är nobbad av både LN och Piteå.

Anonym sa...

Micke och hassy och göte är ju bästa polare och hjälper varandras ungar före björklövens bästa..

ett hån mot alla juniorer som inte fått chansen och mot fansen.

vad gör antond edlund i löven?

löven-bloggaren sa...

Ja, att LN och Piteå tackar nej visar ju bara vilken klass han håller.

Anonym sa...

Jag tycker vi har all anledning att vara orolig. Tidigt på säsongen o allt såklart men vad har dom nya spelarna visat? Vi behöver minst tre spelare till, helst fler.

Google