onsdag 20 augusti 2008

TheSandwich: Hockeypestival dag 2

Äntligen skulle vi få se vårt nya fräscha Löven i vår underbara evenemangsarena Sky Com. Nu var det inte bara laget som skulle vara på tå, vara rejält revanchsugna och ligga i framkant. Lagomt till pestivalen var det dessutom premiär för det nya och smidiga biljettsystemet. Inte vet jag, om man saknar skrivare eller när datordjäveln eller Internet smådjäklas kan det nog bli trångt i biljettkuren i vinter. Småsnopet då att det dessutom tillkommer en nätt serviceavgift. Nåväl till sist lyckats man skapa sitt konto och köpa sin biljett.

Humöret återvänder, man plockar fram tröjan, halsduken och de övriga attributen och laddar med pasta. Med Faggys ord att pestivalen är det viktigaste på försäsongen och självklart gick laget för turneringsseger kändes det trots tidigare magra resultat rätt lovande inför matchen. "Självklart matchar jag för att vinna...!" ..vad annars kan/ska han säga?? När man kliver in i Sky Com med ca 25 min till nedsläpp tror man att man tyvärr att man tagit fel på dag. Festivalen borde ju vara en folkfest, välfyllda läktare och en härlig stämning. Det kändes väl inte riktigt så... vi var inte fler än att man hann hälsa på alla. Tror nästan att man visste namnen på alla, det var då bara idel kända ansikten...

Sedan släpps pucken och eländet drar i gång... Nej, jag ids fan inte heller...


Om någon är intresserad finns säkert matchfakta på hemsidan alternativt vk.se eller folkbladet.nu

Det enda glädjande var Siken i kassen var stabil och att juniorerna fortsätter visa attityd och engagemang. Av de haussade nyförvärven och tänkta ryggraden såg man...

5 kommentarer:

Anonym sa...

... INGETING!!!

Idag skulle man träna på powerplay. vad jag såg rullade man vidare på fyra kedjor som man gjort under hela Faggys tid i Löven.

Anonym sa...

Lite humor också när Faggy testade en fräckis med en gubbe i båset under ett PP.

Som jag förstått det är tanken att motståndarna också glömmer killen i båset.. de går till anfall och kan vi bara sno åt oss pucken och killen i båset snabbt som tusan kastar sig ut, landar på båda skenorna och tar ner och emot pucken som kommer i knähöjd kan det bli ett friläge..

I ett rent friläge med rejält försprång kan det rent av bli ett skott på mål...

Anonym sa...

Haha ja PP varianten med en spelare i båset måste ha varit gårdagens bästa drag.. Det är pinsamt då Löven verkligen inte skapar NÅGONTING när man är en man mer. Kommer Öberg tillbaka blir det säkert mkt bättre men frågan är om det är bra nog även då..

Anonym sa...

Ytterst djäkla tveksamt, vem skulle kunna sätta mackorna i kassen...?

"Ingen som vet, ingen som vet..!

löven-bloggaren sa...

Med Öbbe får vi i alla fall en kille som kan ta in pucken i zon, så vi slipper detta jävla dumpande. Helt värdelös taktik när spelarna saknar timing.

Google