tisdag 20 november 2007

Angående Magnus Isaksson

Som jag tidigare skrivit flaggar Luleås duktige och spelskicklige forward Magnus Isaksson att han vill spela i Björklöven. I en artikel i dagens Västerbottenskuriren uttalar sig Mikael Andersson i ärendet och menar att det i dagsläget inte är intressant utan att man jobbar med det material man har. Micke har fått viss kritik för sitt arbete hittills och det lär inte bli mindre efter det här. En spelare som Magnus Isaksson har vi inte i dagens Löven och sen kan Micke försvara årets trupp hur mycket han vill.

Ingen social verksamhet
Spel i allsvenskan är ingen social verksamhet och även om Björklöven vunnit fem raka, så innebär det inte med automatik att laget spelat bra. En del spelare underpresterar rejält och skulle må bra av en tripp upp på läktaren. Stundom har det faktiskt sett rktigt illa ut och det beror enligt mig i mångt och mycket att vi saknar spelskickliga spelare. Vi har en hoper kämpar som ofta kämpar bra, men det måste ske i en mix med spelare som kan hantera pucken. Ska man ha amitionoen att ta steget upp till elitserien i en någorlunda nära framtiden måste man ta sådana här gratischanser som ges genom Magnus vilja att spela i Löven.

Andra lär rycka i honom
Jag leker med tanken att utifrån värva in en spelare av Magnus Isaksson kaliber. Det skulle klubben aldrig ha råd med. Samtidigt kan klubben inte gärna vänta i ärendet, för om han flaggar för ett lån och Löven inte slår till lär lag som Malmö, Rögle och Västerås snart rycka i honom. Varför inte ta hit honom på 2-3 matcher och sedan utvärdera? Sedan kan Micke uttala sig om vi har bättre alternativ i Löven. Jag tror i alla fall det inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med, ge killen chansen några matcher och låt han visa vad går för. Spelet som löven försökt prestera hittills har allt som oftast lyst med sin frånvaro och det som kallas power play har aldrig existerat.

En spelskicklig forward som både kan hålla puck och fördela trissan till sina medspelare skulle vara väldigt efterlängtad. ...det är nog inte bara du som inte hajar hur Mr Andersson tänker ellre resonerar. Truppen skulle utvärderas och spetas alltefterom..det här borde vara ett alldeles ypperligt tillfälle att testa en riktigt vass och utvecklingsbar lirare....

Agera Mr Andersson, Nu!!!

löven-bloggaren sa...

Han verkar ju inte ens läsa text-tv (Läs Morten Ask), vad är då oddsen på att han läser detta? : )

Google