onsdag 7 november 2007

Lite smått och gått i uppehållstider

Konsten att fira av en kollega på rätt sätt
Firade av en kollega idag som drar vidare mot nya utmaningar... eller firade och firade?... lustigt att man säger så, det är ju knappast roligt när en kul prick slutar ... eller kul och kul? ... han håller ju på Skellefteå. Nu blev det ändå ganska kul eftersom vi tapetserade hans glasvägg till kontoret med Björklövenloggor och gjorde ett bildmotage som vi ramade in där han står i Lövenklacken plus typ 100 grejer till som inte var lövenrelaterade. Det finns ju gränser för allt. Jo, sedan fick han också några extra fina avskedspresenter. Denna, fast vit och denna. Säkert ruskigt användbara. Nu vet vi att han innerst inne har ett lövenhjärta osm säkert kommer att smyga fram i och med detta. Han tog direkt på sig tröjan när det skulle spelas innebandy och jag kan säga dig, han har aaaaldrig spelat bättre. Bildbevis finns.

Ingen TV hemma hos MA?
Vad har annars hänt de senaste dagarna? Jo, höll på att falla av stolen när jag läste att Micke Andersson fick reda på att Djurgårdens Morten Ask var ledig på marknaden via Folkbladets Niklas Westman i söndags. Då hade man själv redan vetat om det i ett par dagar via text-tv. Undra hur svårt hans jobb är egentligen? : ) Nu hamnade Ask i Tyska Duisburg och var ju aldrig ett rimligt nyförvärv för löven, men i alla fall. Hur ska man hitta nyförvärv, om sådana krävs om gemene man upptäcker dessa först? Löven kanske skulle lansera en SMS-tjänst där hockeyintresserade kan tipsa klubben om lediga spelare.

NHL-draften på G
Läser att man börjat tippa hur NHL draften ska utlöpa. Ännu bara en topp 30 lista och frågan är hur långt man kommer att tippa. Det får i alla fall mig att direkt tänka på vår egen Kristofer Berglund och hans chanser att komma med i årets draft. Jag kommer med intresse att följa listorna som börjar poppa upp. Sedan är frågan om man ska hålla tummarna för att han SKA bli draftad eller INTE bli draftad. En kille som han skulle man vilja behålla för all tid och evighet, men inser snabbt att det enda som kan få det att ske är att Löven tar steget upp i ES, vilket inte är så troligt i dagsläget, men man ska aldrig säga aldrig.

Isaksson i Löven?
Läser i NSD att Magnus Isaksson knappt får någon speltid i Luleå och reportern spekulerar i om det inte är bättre för Magnus att går på lån till en allsvensk klubb för speltid. Själv vill han än inte tänka i de banorna, men stänger samtidigt inga dörrar. - Nej, inget sådant snack ännu. Det kan bli ett alternativ om man inte får så mycket speltid längre fram. Man måste ju få spela någonstans. Detta kan öppna för Löven, som inte direkt har någon ekomoni att tala om och kan lån vara ett billigt alternativ. Magnus är spelskicklig och skulle behövas i en brunkarbetonat lag som Löven. Låt oss lite illvilligt hoppas att Luleå fortsätter sin kräftgång och värvar in nytt, vilket skulle påskynda möjligheten till ett eventuellt lån. Att han sedan skulle välja Löven återstår ju att se.

Almtuna ett topplag?
Ser att Aftonbladet har en omröstning om vilken effekt Leif Boork kommer att ha på Almtuna. Ser till min förvåning att av 7691 personer som röstat har hela 46,9 % tippat att Almtuna blir ett topplag. Med andra ord ska man ta in 13 poäng på både Malmö och Västerås. Nja, tillåt mig tvivla. Tror att det finns en orsak att Almtuna ligger i botten och det beror nog inte bara på tränaren.Kan han dock låna med sig ett flertal Brynässpelare kan det bli annat ljud i skällan. Vi får vänta och se. Kan inte annat än säga lycka till, Leffe.

Inga kommentarer:

Google