torsdag 15 november 2007

Dessa lån

Lidhammar får stanna en match till. Carlsson i två. Tycker att dessa lån börjar likna ett barn som inte vill gå hem ifrån dagis: - Snälla mamma, bara en stund till? Vill vi ha killarna eller är han bara en utfyllnad tills skadorna är läkta? Det måste gå att lösa ett längre lån än match för match. Visst, jag är jättetacksam att vi kan fylla ut laget eftersom skadehelvetet aldrig vill upphöra, men varför inte försöka få till permanenta lån? Jonathan Carlsson har visat att han kan agera försteback och Mikael Lidhammar visar en aggressivitet och vilja som få i Lövens trupp besitter förrutom Johan Forsberg och i viss mån Niklas Johansson.

+++
Ett lag som underpresterar måste vara underbart för agenter. Senast i raden av namngivna spelare som är "aktuella" för Löven är tjecken Tomas Posposil. Vore kul att ta del av Mickes mailbox.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lidhammar verkar sköta sig eller är det bara så att omgivningen passar bättre? Han är ju en kille som kan ha en mycket gynnsam framtid runt hörnet...

Grym tanke det där med Mickes Mailbox... Stor humor... Eller om det var på allvar..?

löven-bloggaren sa...

Han jobbar riktigt bra. Visar mer vilja än de flesta i Löven.

Mailboxen? ja, inte skulle jag ha så stor nytta av den, men om det ständigt ploppar upp namn via agenter vore det ju kul att kolla vilken nivå spelarna ligger på. Att hacka mailboxen vore faktiskt ganska dumt. : )

Google