lördag 10 november 2007

Kristofer imponerar och Exlöv till Italien

Kristofer Berglund fortsätter att producera i juniorlandslaget. I gårdagens segermatch 5-0 mot Tjeckien stod han för två assists. Hoppas att han gör som grabbarna i A-landslaget och försöker värva över lagkompisarna till Löven. Patrik Berglund och Mikael Backlund skulle väl knappast mötas av kalla handen? : )

+++

Intressant intervju med Alexander Eriksson som inte utsluter inte en comeback i Löven nästa år. Intressant var bara förordet.

Andreas Lind,som fostrats i Björklöven och också gjorde 15 A-lagsmatcher säsongen 2001-2002 byter klubb. Han byter Belgien mot Italien och White Caps mot Gherdeina efter en hiskelig poängproduktion denna säsong. Vad sägs om 38 mål och 66 assists på 30 matcher? Alltså ett snitt på över tre poäng per match. Inte i världens bästa liga, men nog måste det vara fan så mycket roligare att vara stjärna i Belgien/Italien, än en medelmåtta i Teg?

+++
Det blev inte oväntat Malmö för Moras för Antti Bruun.

+++
.
Undra om det sitter några sportchefter i Sveriges avlånga land och funderar på att göra en Leksand? Det vill säga att ta hit en dyngrutinerad NHL-målvakt? Curtis Joseph har visseligen inte Ed Belfours glans eller utmärkelser, men varit stabil förstemålvakt i NHL under närmare 15 säsonger och snittat över 90 i räddningsprocent. Skulle nog dra en och annan ur stugan.

Inga kommentarer:

Google