lördag 10 november 2007

Nytt elitserielån till Björklöven

Björklöven lånar Luleås 20-årige forward Mikael Lidhammar i två matcher (Borås och Sundsvall). Han beskrivs av Björklövens sportchef Mikael Andersson som en aggresiv spelare med utvecklingspotential. Lånet kommer till eftersom varken Fredrik Davidsson, Johan Bergmark och Jimmy Blixt tränat den senaste veckan. Allt enligt folkbladet och bjorkloven.com. Lidhammar har spelat 29 matcher i Luleås tröja och endast mäktat med 2 assists. Att Mikael Andersson pratar om att killen har utvecklingspotential måste ju betyda att han kan tänka sig att få till ett permanent lån. Att prata om en spelare som utvecklingsbar över två matcher låter ju annars aningen märkligt. Om klubben sen behöver ytterligare en brunkare ställer jag mig frågande till, men samtidigt sitter nog löven inte i förarsitsen när den gäller förhandlingar med elitklubbar. Jag hade hellre sett ett lån av Luleås Magnus Isaksson som inte heller rosat markanden uppe i norrbotten.

Trots allt, Välkommen till Umeå Mikael Lidhammar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Isaksson eller Lidhammar...? Ni får låna en hungrig mycket hungrig och duglig kille...

Var rädd om honom bara. Inga repor...

Anonym sa...

..det här kan nog bli bra, två matcher har han på sig att visa vad han går för. Sedan både hoppas och tror jag att det kommer ytterligare spelare längre fram. Det får inte bli för många nödlösningar bara, som lirar två till fyra matcher när vi har svårt att få ihop lag.

Fjolårets framgång stavas enligt min mening till mycket stor del kontinuitet, samma lag som året innan och alla spelare hade anammat Fagerwalls idéer. Lite lugn och ro, inte för mycket för skador på de förväntade toppspelarna och med ytterligare krydda kommer säkert våren 2008 att bli minst lika minnesvärd som 2007.

löven-bloggaren sa...

Ja du, Lasse, jag tror vi gör så här: Vi låter Lidhammar duga lite såsådär dessa två matcher. Bara så pass att ni inte vill ha honom tillbaka, men vi vill behålla honom. Sedan lånar vi honom säsongen ut och så bygger vi upp honom till en riktigt AS-stjärna. Sedan pratar han gott om Löven och som ett brev på posten kommer Isaksson också, eftersom ni forsätter er kräftgång och värvar för att avancera i tabellen och därför inte är i behov av honom denna säsong. Sak vi säga så, eller? : )

The sandwich, håller helt med dig. Vi behöver kontinuitet för att lyckas och det känns som om ledningen jobbar för att förstärka laget. De verkar i alla fall inte ligga på latsidan, men fler korta lån behöver vi nog inte. Känns lite tungt att de värvningar som görs är för att fylla truppen, inte för att förstärka den samma. Å andra sidan, med den enkonomin som Löven verkar ha, så får vi kanske nöja oss med liknande lån, tyvärr.

Google