söndag 18 november 2007

Inför Nybro - Björklöven

Björklöven ställer upp med, hör och häpna, samma lag som man tränat ihop sedan Sundsvallsmatchen. Inga nya skador eller sjukdomar. Nybro ställer för övrigt till med en riktig familjefest när Björklöven gästar Victoriahallen.

Hur går det då? Nybro är inne i en dålig trend med fyra raka förluster och endast mäktat med att göra fyra mål på dessa fyra matcher!! Nu har man haft ett möte i laget och efter en utvärdering kommit fram att man måste spela mycket tuffare, såsom man gjorde i inledningen av säsongen. Löven kommer med fyra raka segrar i bagaget och borde komma med något stärkt självförtroende, även om segrarna inte kommit efter något glimmrande spel. Laget har dock börjat vinna och det är ju trots allt det spelet går ut på. Det blir intressant att följa Mikael Lidhammars entré i förstafemman. Hur kommer han att fungera bredvid Gästrin och Wennerberg. Kan Lidhammars speed smitta av sig på Gästrin, som fortfarande verkar göra sina snabbaste skär under introt?

Jag tippar på en tuff och tight match. Känns som om alla matcher i allsvenskan är så nu för tiden och denna lär inte bli något undantag. En uddamålsseger för Löven känns nära till hands att tro på, varför inte 4-3? Eller vad tror du?

Matchstart: 16.00

Så här ser laguppställningen ut.

I mål : Tobias Lundström (Thomas Sehlstedt)

Förstafemman: Jonathan Carlsson, Kristofer Berglund – Mikael Lidhammar, Magnus Gästrin, Mattias Wennerberg

Andrafemman: Karl-Johan Lundström, Andreas Lindahl – Johan Forsberg, Johan Wikström, Nicklas Johansson


Tredjefemman: Erik Lindberg, Patrik Nevalainen – Christopher Thörn, Mattias Hellström, Daniel Olofsson

Fjärdefemman: Niklas Strandberg, – Fredrik Davidsson, Urban Omark, Jon Palmebjörk

Inga kommentarer:

Google