torsdag 27 december 2007

Bergmark tillbaka

Passade på att kika på Lövens träning i B-hallen i eftermiddags. Kul att se Johan Bergmark tillbaka på isen. Det syntes verkligen att han saknat hockeyn. Lyckligare kille får man leta efter. Varenda liten ledig puck fick sig några efterlängtade smekningar. Jag måste bara kika på juniorernas match på lördag mot Piteå.

Välkommen tillbaka Johan.

+++
Är detta den långsökta orsaken till att svenska lag inte satsar på sina juniorer i större utsträckning? Micke Renberg skadeskjuten med en befarad käkfraktur. Av vem? Junioren Tim Erixon. Vem föll över Johan Svedbergs knä? Junioren Marcus Lundberg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

God fortsättning, by the way!!

Kul att höra, helt klart besitter den karln kvaliteter som många andra i laget bara kan drömma om.
Synd bara att det lär dröja ett antal veckor och ett helt gäng matcher innan han är tillbaka i gammalt gott slag.

...men det är klart, hittar han bara tillbaka till fjolårets
PO-flyt kan det räcka rätt långt!!

löven-bloggaren sa...

The Sandwich is back in business. Jo, Bergmark for omkring som ett barn i en godisbutik och busade med alla. Tror dock på torsk i morgon med den backbesättning de har att tillgå.

Anonym sa...

Tre såna spelartyper i Löven och kvalserien skulle bli oliiiidligt spännande. Tänk om Micke haft lite bättre fingertoppskänsla och värvat lite vettigare.

Anonym sa...

Helt rätt Janne, nog fasiken hade det varit än mer intressant med en lirare i varje femma...fast det borde vara rätt elementärt egentligen!(?)

Vem är det då vi ska skylla på, tränaren som rimligen borde haft önskemål eller sportchefen som troligen bara förhandlar och skriver kontrakt? Jag fattar omöjligt varför vi ska ha en sportchef utan budget. Är det så att arbetet endast pågår på våren när spelarna ska signas så får han väl ta ett visstidskontrakt. Vad gäller tränaren hör jag mest snack om fart, energi och mycket skridskoåkning, är det något fel på lite lir emellanåt??

Jsg blir bara så satans less på att höra Micke nästan grina; "Just nu har jag inga pengar att handla för..!"

Google