onsdag 19 december 2007

I brist på annat

När Löven har julledigt får man viss abstinens. Ser mig omkring i hockeyvärlden och kan inte annat än beklaga att Chris Simon varit i farten igen. Nu har han även fått straffet och med det slog han personligt rekord. 30 matcher!! Samtidigt tycker jag att man hade kunnat försökt summera hur många matcher han har kvar av karriären och sätta straffet till det, så vi slipper se honom på isen igen. Karl är ju helt enkelt inte klok och han borde bannlysas från hockeyrinkar för all framtid. I Suzannes blogg kan du få en summering av han idiotier hittills. Har nämligen en känsla av att han inte har gjort sin sista dumhet. Vad tror du?

+++

Det var ord och inga visor! Och han har ju helt rätt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det Simon gjorde behöver och borde inte kommenteras över huvudtaget, karl ´n är ju helt från vettet...fsat det visste vi nog redan!

P-O Ejendal har så rätt och det är skönt att någon vågar kritisera och ifrågasätta sportchefernas ansvar. Jag har alltid tyckt att tränarna har fått foten för snabbt, oftas får de jobba med de spelare som sportchefen skrivit kontrakt med. Någon som försökt tälja guld ur en gråsten..?

Anonym sa...

Simon å liknande råskinn torde proppa i sig några kilo steroider per säsong. Pungkulorna och hjärnan minskar lika snabbat som musklerna växer. NHL har en cancersvulst att operera bort men publiken over där älskar ju att slå först och tänka sen.

Google