onsdag 5 december 2007

Grattis Kristoffer!

Måste vara innerligt skönt att vara den förste spelaren tränaren tänker på när han tar ut sitt lag. Grattis Kristoffer Berglund! Visa nu transatlanter, tjecker, finnar och ryssar hur hockey ska spelas. Grattis även till Jonathan och Tobias.

+++

Äntligen ska Bullen tröja hissas upp i taket. Inte en dag för tidigt. Det var verkligen killen som gav flippasset ett ansikte. I övrigt förstår jag inte varför man inte utnyttjar taket i större utsträckning än man gör idag i svensk ishockey. Se på NHL, hur många tröjor hänger inte där? Varför inte hissa upp en tröja för Lövens första NHL proffs, första landslagsman, meste spelare, flest landskamper, flest NHL matcher, flest assists, flest mål etc.? Sedan måste man ju bara uppmärksamma att Patrik Sundström forfarande delar poängrekordet (Med Mario Lemieux) i en slutspelsmatch i NHL med åtta poäng (3+5). Det är stort, mycket stort. Inte ens Wayne Gretsky klarade av den bedriften. Så stort är det.

+++

Kan liksom inte släppa det här med Chrunak. Stort repotage i TV4 igår om detta. Senare visar man i bild hur Södertäljes tränare Leif Strömberg skriker FITTA efter HV 71:s Martin Thörnberg på ett väldigt negativt sätt och det var garanterat mer allvarligt menat än det Chrunak sa. Märkligt det där med media. Fördömer den ene och skojar bort den andre. Sedan vet jag inte riktigt förstå vad Leif Strömberg har emot fittor, men han ska vara jäkligt glad att hans mamma har en.

+++

Björklövens junior, Johan Wälitalo som lämnade laget under uppmärksammade former har skrivit på för Lycksele.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med vad gäller Berglund, synd bara för oss gröngula att det här mest troligt blir sista säsongen på ett tag vi får njuta av hans konster.

Klart att Bullens tröja ska hissas, synd bara att det är flera år för sent och som vanligt är det ett initiativ från supportrarna. Utan de hade vi lirat i gulsvart på bortaplan.... man häpnar!

Självklart ska vi hylla de hjältar vi har, fast till slut finns det inga lediga nr kvar och det finns trots allt risk för lite inflation i hyllningar om taket skulle bombarderas varje säsong.

...jasså fitta, tyckte precis det såg ut som sitta!! Återigen visar det på ett alldeles tydligt sätt att media har alldeles för stor makt... man sväljer ibland kameler och sedan silar man mygg. Fast det här kanske bara var droppen, att han på något sätt själv samlat ihop till det! Även om uttalandet var dumt så fanns det en stor portion ironi i det och jag tycker det är värre att Pelle Fosshaug fortfarande går lös på våra bandyplaner...han borde ha varit inburad för länge sedan!

Domaren i senaste matchen var ju tydligen en julgris!!

löven-bloggaren sa...

Även om vi skulle hylla gamla hjältar med tröjor i taket behöver det inte med automatik innebära att deras nummer pensioneras.

Tror att TV4 försökte försköna Leifs ordval. Varför skulle han skrika till Thörnberg att han skulle sitta?

Foohaug, jo, måste kännas tryggt att få honom som tränare. : )

Anonym sa...

Vad hände med Johan W? Kände han sig illa behandlad?

löven-bloggaren sa...

Historien känner du säkert till. Rykten säger att han kände sig motarbetad av killens familj som har rätt mycket inflytande i klubben.

Google