måndag 17 december 2007

Hur kul blev det nu då?

Statistik ljuger aldrig .... hur kul är det egentligen att vara Lövare idag, efter gårdagens förlust där kvalserietåget gick och vi står kvar på perrongen? Ledningen ska ha kredit för att dom ofta lyssnar på sina fans och då tänker jag närmast på två saker:

#Green Devils upplyste klubben om att bortastället skulle likna Skellefteå rätt mycket när man hade svart hjälm och vips, en grön hjälm dök upp.

#Green Devils fick också upp Bullens tröja i taket, även om det var många år för sent.

En sak har dock ledningen inte lyssnat på. Det är det faktum att fansen nästan sedan dag 1 på säsongen skrikit efter en målskytt sk. sniper. Hade man lyssnat där hade nog inte det senario som nu utspelar sig hänt. Chansen till direktplats till kvalserien är minimal och vi kommer att få ett otal ointressanta matcher i väntan på playoff. Med en riktig målskytt i laget hade vi förmodligen vunnit gårdagens match och fler därtill. Chansen till en direktplats till kvalserien hade således funnits kvar och Björklöven hade fortfarande varit attraktiva för publiken. Nu lär publiksnittet sjunka betänkligt och ekonomin följer med som ett brev på posten. Nu måste det gå upp för Fagervall och övriga i ledningen att dagens lag inte kommer att lära sig göra mål, hur mycket förtoende vi än ger dom. Det finns helt enkelt inte i dom. Vi ÄR ett bra lag utom i skottsektorn och där görs 70 % av alla mål. Spetsa nu till laget, även om det formodligen är för sent för en direktplats, men när vi ska spela playoff behövs det också göras mål. Låt målskytten komma in i klubben redan nu och bli en del av klubbkänslan. Spetsar vi för sent är det risk att vi får en floppvärvning som inte bryr sig. Ska vi få valuta för en snipersatsning bör den göras i tid. Tiden är nu!

Någon annan som är av en annan åsikt? Tar villigt emot dom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

...svårt att ha en annan åsikt i detta ämne, tyvärr stämmer statistiken allt för väl. Tycker också att det varit för mycket snack om att bortaspelet blivit så bra. Titta på lagen i toppen, för att vara där uppe så måste han vinna borta också...det håller inte att bara kunna försvara sin egen borg!!

Vad gäller fansen så förtjänar de ett bättre lag eller Löven kanske inte riktigt förtjänar det stöd de trots allt har. Utan fansen hade det varit fantastiskt tråkigt att se en match och dödstyst på läktaren. Visserligen skulle musikkillen på nöta på med "Boten Anna" i fred, men inte hade det blivit någon vidare inramning.

Ämnet har behandlats tidiagre i bloggen, men nog skulle Fagerwall och övriga runt laget hålla en väldigt låg profil när de inte ens lever upp till de egna kraven. Visst, det är bara december och vi vet inte vart det slutar...men någon gång kan det vara läge för en riktig pudel och vara ödmjuk inför det stora stöd man trots allt har.

Anonym sa...

Om Löven inte håller kvalserieklass kan laget lika gärna lägga ned skiten. Sparka Micky & Faggy och använd pengarna till spetskompetens. En spelande tränare vore kanske en lösning så vi slipper detta jävla ingemansträsk.

Anonym sa...

Håller med er. Det går inte bara att skjuta på mål. Det måste rassla i nätet också!
Ha en trevlig jul!

Google