torsdag 27 december 2007

Rama till Löven?

Även om nu Johan Ramstedt finns på marknaden finns det absolut ingenting som talar för att han skulle välja Löven, om vi nu ens vill ha honom. HAN vill utomlands, VI har inga pengar och MICKE tycker redan att vi är tillräckligt bra. Varför ens spekulera?

+++
Jesper Jäger sågar Lövens brist på spelidé och linjer. Håller med till 99,9 %. En linje finns faktiskt. Att konstant ta burskydd när du erövrar pucken och ge motståndana chansen att gruppera sig i mittzon.

+++
Jonnie Karlsson är äntligen åter på isen när Löven möter Växjö på bortaplan i morgon. Han lär dock att vara rejält ringrostig och kommer att behöva ett flertal matcher i benen innan han blir att räkna med på allvar. Växjö är ett bra lag och ett Löven utan JVM-spelarna Kristofer Berglund, Jonathan Carlsson och Tobias Forsberg samt Erik Lindberg borta pga sjukdom känns verkligen inte stabilt. Tror tyvärr på förlust.

+++
Känns som att det första man skriver efter en trevlig jul är ett inlägg som genomsyras av negativa ord, men vad ska man göra? That´s fact of life. Avslutar därför men en liten rolig historia jag hörde i helgen:

Det var norrmannen som skulle bygga ett pussel. Det tog honom ca två veckor att få det klart och när han var klar var han mäkta stolt eftersom det stod 3-5 år på kartongen.

Ha en god fortsättning alla Lövenfans där ute.

Inga kommentarer:

Google