måndag 10 december 2007

Martin Lindman??

Var för är ingen klubb intresserad av f.d. landslagsmannen Martin Lindman? Nu placerar visseligen rykten honom i Troja/Ljungby i division 1, men nog borde han vara intressant för lag i högre serier än så, eller? Man ska givetvis sinte stirra sig blind på en spelares meriter utan på vart han står idag, men nog borde han ha en hel del kvar att uträtta på isen, eller vet någon nåt om honom som är värt att veta i tankarna on eventuella nyfärvärv? Nu tror jag inte på att de tankarna florerar inom Löven, men i alla fall. Varför har ingen annan klubb värvat Martin?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra fråga, killen skulle ju platsa i vilket SA-lag som helst utom Leksand kanske. Men hen är säkert för dyr för Löven som aldrig har en penny över.

löven-bloggaren sa...

men om ingen "snott" honom ännu och han fortfarande är intresserad av att spela borde han krav sjunka betänkligt, eller är han en sån som tänker, "får jag inte tillräkligt får det vara"? Med hans meriter borde han kunna tjäna kosing utomlands. Det har ju inte stått en millimeter om honom i media. Märkligt.

Google