torsdag 20 mars 2008

Aki Heino lämnar Växjö?

En spelare som finns på många lövenfans önskelista är Växjös spelskicklige rightback Aki Heino. Nu verkar han vara på väg ifrån Växjö efter att klubben värvat in den canadensiska backen Josh MacNevin. Dags att kolla läget, Micke?
+++
Micke spanar på Modos J-20 och förmodligen på Tobias Forsberg. Undra vad han hoppas kunna se där som vi inte redan sett och vet? Ska han upptäcka att killen är bra? Signa killen vet ja. Bums!
+++
IMORGON (och inget annat) har Löven bortamatch. Lycka till, Asplöven!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aki Heino? Visst, killen ska ha känsliga handleder och bladet pekar åt höger... men helt ärligt, Aki har inte öst in poäng direkt.

Vad gäller Forsberg så borde det vara lika enkelt som med Ragander, killarna har varit här och de trivdes uppenbarligen. De var helt klart tongivande så någon ytterligare scouting torde inte behövas. Sitter Mikael på Snack istället för att kolla in sina lirare månne?

löven-bloggaren sa...

Aki har sparat sig för löven. : )Ärligt talat så torde det tala för Löven. Med mindre poäng i bagaget, desto billigare lön? Tänk Aki som offensiv back med Svedberg som städare. Öberg Wennerberg och Sami eller Foppa i kedjan. Mmm...

Nä, Plagander och Swoschberg borde Micke kunna utan och innan.

Anonym sa...

Helt seriöst nu, vem kunde för säg två eller tre år sedan på fullt allvar tro att vi skulle vara farmarlag till Lakers. Jag kan omöjligt tolka det på annat sätt om vi plockar Aki som Växjö ratat...

Att Andersson visar muskler och rensar, läs Blixt m.fl., känns inte som en dag för tidigt. Samtidigt känns det kalkon när han tvingas kicka en av de spelare som signades föregående säsong och dessutom erbjöds 2 (!!??) år. Dessutom har tidsfristen gått ut och de tvingas till någon form av uppgörelse.. vad väntade han på egentligen??

löven-bloggaren sa...

Aki är inte ratat av Växjö. Han gick som artistare i år och att ta honom på hel säsong är helt enkelt för dyrt för dom.

Anonym sa...

Enligt artikeln tog de MacNevin på artist, alltså ratade de Aki... eller? Löven är en storklubb, sure! samtidigt tar vi spelare Lakers ej prioriterat (inte ratat!?) ...typ Aki!

Det smakar inte bara bra i min mun, men vi har väl olika smak!

löven-bloggaren sa...

Smaken är som baken. Jag tror att Aki med rätt defensiv kille bredvid sig kan blomma i Löven. I Växjö hade han väl ingen stjärna bredvid sig.

Bara för att man väljer MacNevin före Aki betyder ju inte att han är dålig. Om man ex. bara har råd med En artistare och redan har typ Weinhandl och så tar man in Mats Sundin, blir då Weinhandl dålig bara för att han ratas? Liknelsen haltar kanske lite, men du förstår kanske resonemanget bakom?

Google