måndag 10 mars 2008

Inget kval behövs tydligen för J-20

De senaste veckorna har Löven och AIK kämpat för att klara sig undan kval för att hålla sig kvar i J-20 elit, helt i onödan verkar det som. Två klubbar som pusslat hit och dit hur man ska använda A-lagsspelarna bäst i både J-20 laget och A-laget. Nu när serien är färdigspelad och kvalet stundar kommande helg, är helt plötsigt TIMRÅ(!) det lag som ska kvala och inte Björklöven. Oväntat att ingen förstår sig på förbundet och dess regler? Trevligt förvisso, men nog ska lagen veta vilka regler som gäller? Om det är förbundet som missat eller själva lagen låter jag vara osagt, men att tre lag helt missat detta låter rätt otroligt. Vad jag förstår har väl Timrås J-20 tagit sommarledigt? Kul att riva igång igen och kvala. Nu riskerar dom ingenting via kvalet, då de ändå behåller sin elitstatus oavsett utgång i detta kval. Serien utökas om Valbo eller Piteå vinner kvalet. Också en halvmärklig regel i sig. Ibland känns faktiskt ishockeyförbundet som en Kalle Anka organisation eller vad tycker du?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nog är det Kalle Anka över förbundet alltid, Christer Englnd är väl självaste Joakim von Anka själv...??

..tycker däremot det känns lite väl mycket Bamse över Löven, tyvärr är det nog Lille Skutt som bäst personifirerar karaktären!

Anonym sa...

Ja som sagt känns det verkligen undedrligt att "Alla" har missat denna nya regel, känns skumt men otroligt skönt, men angående lövens j20s framtid så ser det ändå inte särskilt bra ut, om man tittar på årets lag, kom ju näst sist och för att förhindra en liknande säsong nästa år, jag då är det bara att förändra även i junior verksamheten , precis som alaget behöver göra! //Fbf:aren

Google