måndag 10 mars 2008

Vad hände egentligen?

Vaknar upp och mår skit! Det som hände var tydligen sant och vad var det egentligen som hände igår? Jag har gått igenom matchen hundra gånger i huvudet och jag blir inte klok. Med det lag vi har måste vi bara vinna sådana här matcher, fast å andra sidan har vi ingen som sticker ut. Bara en massa spelare som helst vill att någon annan ska göra det. Då vinner man inga matcher. Tänkte just att det ska bli intressant att se vad som händer de närmaste veckorna, men å andra sidan är hockey det sista jag vill tänka på just nu, så jag säger som drängen Alfred: Det tror jag vi tar och skiter i!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äh kom igen nu, upp i sadeln och på dom igen bara!

Lite positivt trots allt att Micke A insett att det måste rensas i truppen. Fans, sponsorer och alla andra som bara sett någon match i år har sett och sagt det hela tiden.

"Bättre sent än aldrig!", som en polare som är obotlig tidsoptimist sa på en gemensam resa. Men det dräpande svaret från den korrekta killen med ständig koll på klockan var riktigt dräpande "Bättre aldrig än sent!"

I och med denna insikt kan det nu dröja ett par säsonger, innan de billiga unga hungriga lirarna är förberedda och flygfärdiga.

löven-bloggaren sa...

Frågan är om Micke är rätt man att rensa. Han står bakom en hel del av dagens trupp och se hur det gick. Vi kanske borde rensa uppifrån?

Anonym sa...

Men vi har ju visat att vi kan störa bra lag. Tror att ett par målskyttar löser problemet.

Anonym sa...

Löven behöver ingen sportchef.
Räcker gott med en sportgrupp med Virus som draghäst.
Ju minde Micke & Kiruna desto bättre för Löven.

löven-bloggaren sa...

Känns som om Kiruna känns en aning svalt i dagsläget.

Google