fredag 21 mars 2008

The Sandwich: Påskledigt och kvalseriepest...!


Nu när man är ledig från jobbet och 4:ans sportkanal satsar rejält hade det varit otroligt roligt ifall våra grön-gula hjältar lirat kvalserien. Tänk om Gästrin och Wennerberg lindat hockeyblad och knutit skridskor istället för att leta golfklubbor på vinden eller kollat efter badbyxorna i förrådet!
Nåväl jag har oavsett haft svårt att hålla mig från tv:n när det bjudits på ett par härliga derbyn, först danskmötet i Ängelholm och nu masarnas kamp från Ejendahls. Det är kul att se hur våra f.d. lirare klarar sig och med lite flyt är det några av aktörerna vi ser i den gröna dräkten i höst.
Sondell fick en hel del istid och hans kyla och skridskoåkning är det inte många av de backar vi hade som kan mäta sig med. I kvällens match stänkte Ric in ett mål köksvägen som var av det märkligare slaget, pucken fastnade halvägs i maskorna när han försökte borra in den genom gaveln. Att karln kan skjuta visste vi sedan tidigare, nu vet de andra också! Sundström är som vanligt stark som en oxe och vinner en hel del tekningar.
Nä, nu blandar vi en toddy och bänkar oss i soffan igen. Efter matchen ska jag spana i förrådet efter mina speedo och sedan är det dags att ta fram drivern från vinden... inte fel med tidigt sommarlov heller!

1 kommentar:

löven-bloggaren sa...

Visst känns det som rent slöseri med resurser att se de gröngula gå och slå dank. Skönt att det verkar ske en utrensning och satsning på spetskompetens.... och drivern, jo nog skulle det behövas en ny.

Google