onsdag 19 mars 2008

Vad mer händer?

  • Senaste nytt om Victor Lindgren. Löven är enda namngivna klubb, men det känns dock inte så realistiskt att valet faller på Löven. Vad händer kring Magnus Isaksson?
  • Micke agerar i målvaktsfrågan genom samtal med Tobias Lundström. Samtidigt verkar Thomas Selstedt vilja röra på sig och visst, han är för bra för att öppna båset i Löven.
  • Per Savilathi-Nagander, vill till Löven och intresset är ömsesidigt. Det vore najs om vi kunde signa upp en spelare så fort som möjligt för att visa utåt att det finns vilja och framåtanda i klubben.
  • Patrik Nevalainen, klar för Lukko? Jaha? och? Tar man inte plats i allsvenskan har jag svårt att se att han slår igenom i finska ligan.
  • Niklas Fogström, Nyköping till Löven? Han var väl aktuell även ifjol?

2 kommentarer:

Anonym sa...

På något märkligt sätt börjar årets fiasko sjunka in och man kan nästan ana lite optimism igen.

Visst, ännu är inga viktiga pjäser signade från årets trupp men å andra sidan har vi hittills "bara" tappat den redan förlorade Krisse Berglund. Andersson har genom att relativt snabbt signa två ass tränare visat att det finns ekonomiska resurser och jag tror snart att det kommer mera...

Enbart positivt att ett par av de spelare som inte varit givna, eller motsvarat förväntningarna är aktuella för andra klubbar. Här höjer jag dock ett varningens finger för att det kanske bara är skickliga agenter som försöker trissa upp lönerna. Men jag kanske är väl konspiratorisk...?

löven-bloggaren sa...

Ja, minnet är kort. För bara någon vecka sedan var man skogstokig och ville kapa med sin Sandvik, men nu är man där igen, i silly seasonträsket! : )

Sedan tror jag säkert att din konspirationsteori kan stämma. Klart att det är ett bättre förhandlingsläge fö spelaren om agenten säger att spelaren jagas av ett antal andra klubbar.

Google