torsdag 13 mars 2008

Krisse lämnar

Det var väntat och nu är det definitivt. Björklöven juniorlandslagsman Kristofer Berglund lämnar Löven för Luleå. Han har skrivit ett två årskontrakt med norrbottensklubben och Löven-Bloggaren önskar Krisse lycka till och tack för den här tiden.
+++
Tvillingarna Ahlström och Kingen. Jo tack, den trio tar jag emot med öppna armar. Tänk om klubben kunde landa The Ahlstroems och The Abbott twins. Finns det någonsin ett lag som haft två tvillingpar samtidigt? Någon som vet?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men inte Judas-Martin va?
Löven behöver ju spets och inte sega svikare som hyllat Aporna mer än vårt lag.
Lovade inte Micky snabba spetsvärvningar nyligen?
Den karln gör mig nästan schizo...

Anonym sa...

Hur kommer han att klara sig då...? Enligt Osten och ML som kommenterar hos tekarn är det gud som kommer...

http://www.tekning.se/2008/03/13/kristoffer-berglund-klar-for-lulea-hockey-omark-ejdepalm-och-
lindqvist-har-ocksa-skrivit-pa/

Jag har lite dålig koll måste jag erkänna men en grej som finns i skallen är att han backat i närkamper... Hoppas minnet är helt fel. Men en liten uppdatering kanske du kan kosta på dig...

Och... Jag lider med dig...

löven-bloggaren sa...

Det blir intressant att se hur Krisse klara sig. Kring J-VM hade jag sagt att kan bli dominant (Gud...njae?). Nu är jag faktiskt inte lika säker längre. Var inte alls den Krisse i slutet av säsongen som vi sett tidigare, men det har varit en lång säsong för honom och alla spelare har ju både toppar och dalgångar.

Han behöver, precis som Tekarn säger, bygga på sig några fler kilon för spelet kring eget mål. Har dock en härlig timing när det gäller open-ice tacklingar och räds inte att ställa sig i vägen för en 100 kilos klump. Ifol sänkte han Fedor Fedorov ett antal gånger trots att han är halva storleken. Visst, han flög själv, men det visar på rätt inställning.

Hans skridskoåkning och offensiva kvalitéer är ju hans största tillgång och bör matchas med en defensivt skicklig backkollega för att få ut det maximala ur honom.

Han bör även användas förnuftigt i början, 3-4 back för att matchas in i ES, så har ni en kanonback i framtiden.

Ja, jag lider fortfarande. Det var ju nu det skulle börja...

Google