torsdag 27 mars 2008

The Sandwich: Presentera något konkret!!

Den senaste tiden har det spekulerast kring vilka av de gamla som inte erbjudits nytt kontrakt, ej troligen blir erbjudna och det har släppts fler namn på nyförvärv än det finns ris i Kina. Klart som tusan att Micke vill smörja sponsorer och fans med intressanta namn och att verkligen visa vilken satsning som väntar. Att som Löven nu gör på löpande band avslöja vilka spelare de siktar på är väl inte bara av godo, om någon av dessa förbisetts av någon kan det vara läge att ligga lite lågt. På något sätt känns det trots allt att som föreningen verkligen menar allvar den här gången...

Att våga säga upp kontraktet med Blixt var visserligen nödvändigt, men så olöviskt! Att de äldre och dyra Davidsson och Olofsson får vänta på ett erbjudande känns också helt rätt. Hoppas bara att Micke vågar löpa linan ut och hittar yngre, billigare, hungrigare som dessutom levererar... svårt men långt ifrån omöjligt! Ofta i dessa tider gäller det att få första brickan på plats, eller egentligen i rullning. Om nu Micke får Fantom-Tobbe och Palt-Forsberg av de befintliga att skriva på sänder det SÅ positiva signaler. Helt klart måste dessa få kosta, i fjolårstruppen är det dessa två som jag anser vara de två största profilerna, Krisse Berglund inräknat.

Av de potentiella nyförvärven är det enligt säkra källor ytterst nära med både Savalahti-Nagander och hemvändande Johansson. Det vore en bra början, men för att sikta uppåt räcker det inte på långa vägar. Av de forwards som det rycktats kring verkar dock Fogström på allvar vara intresserad av en flytt. Med Niklas i Löven kanske det borgar för den spets Löven verkligen saknat i vinter. Av de övriga som nämnts är det helt klart producerande killar i rätt ålder och skulle de som nämnts, Åhsberg, Olausson samt tvillingarna i Huddinge Oscar och Victor landas längtar jag redan till hockeyfestivalen. Att tvillingarna Ahlström har kontrakt gör väl dessa mindre troliga, men inte mindre roliga...

Hoppas bara att den första brickan kommer i rullning.... då ska ni få se på grejor. Kom igen nu Micke, presentera något konkret!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir halvt tokig på att inget händer. Det får inte bli fler skitsäsonger med obefintligt grundspel och värdelöst PP. Fixar inte Mickey spetslirare hoppas jag det blir glest på H första matchen åtminstone. Det känns inte bra hursomhelst.

Anonym sa...

Håller helt med Janne, klart som tusan vi behöver grundspel och PP.

Nu mumlas det dessutom om att Lennartsson finns med på listan, man blir bara så trött....

löven-bloggaren sa...

Kommer hem och ser att du gjort ett bra jobb.

Visst är det mycket snack och liten verkstad. Känns som att det är dags för Micke att leverera.

Anonym sa...

åker huddinge ur allsvenskan har väl inte tvillingarna något kontrakt...

Google