torsdag 20 mars 2008

Savilthi-Nagander klar?

Känns som att är mer eller mindre klart. Att Victor Lindgren skrev på påverkar egentligen inte Löven. Han hade nog aldrig gått till oss i alla fall.
+++
Jimmy Blixt lämnar och det var mer än väntat. Man måste kunna bjuda till med mer än publikfrieri i form av tacklingar i fel läge och brutala slagsmål. Tack i alla fall Jimmy Blixt, du lär hur som helt bli ihågkommen.
+++
VK spelkulerar i att Löven är intresserad av Fredrik Öberg. Tycker helt klart att man ska erbjuda honom ett kontrakt. Med hans kyla behöver han inte rakater under skrillorna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Savalahti-Pagander eller Savilthi-Nagander, jag hoppas det blir tredje gången gillt och att du skriver Savalahti-Nagander när allt är klart och karln presenteras som ett nyförvärv!

Go LB, Go LB!

Håller helt med angående Öberg, att kunna lira puck i dagens brunkargäng Löven är en tillgång om man sedan står still kvittar. I PP behöver man heller inte åka omkring och härja så mycket!!

löven-bloggaren sa...

Han har ett nanm utöver det vanliga och det är inte bara jag som har problem. Må han skriva på, så jag får träna på nära håll. Meds tiden ska jag nog få till Savolathi-Ragander.

Google