tisdag 25 mars 2008

The Sandwich: Prestigemöte i Livehockey!

I bistra hockeytider som Lövare, avsaknad av både kvalserie och nyförvärv till kommande säsong försöker vi i alla fall höja hockeytemperaturen något i stan. Därför är det stort prestigemöte i Livehockey i kväll, visserligen bara träningsmatch men äran och nöjet att knäppa en polare på näsan kan räcka ganska långt ändå.

I Hanrahan Center möts kl 19:00 Long Island Ducks och Charlestown Chiefs, för den som inte känner igen namnen är det bara till att googla en stund. I Chiefs finns det i alla fall tre bröder som inte är helt okända, kanske inte för sina hockeykunskaper - men ändå!

Chiefs har med något längre speltid skaffat sig en bättre ekonomi och därigenom en vassare spelartrupp. På något sätt har ändå Ducks sucessivt vässat sin trupp och ifall LövenBloggaren hinner presentera några ytterligare förvärv kan det nog bli en spännande och sevärd match. På förhand vid en genomgång av trupperna känns dock Chiefs som motiverad favorit och de kan dessutom ställa upp med bästa möjliga lag i kväll. Ducks mörkar in i det längsta och eventuella nyförvärv väntas ända in till matchstart.

Nerver och hemmaplan har dock stjälpt större favoriter än Chiefs, knappa två timmar till line up nu kör vi.

Korta mathfinfo senare.

Inga kommentarer:

Google