tisdag 29 april 2008

Hur orkar man, han, den, det? (Uppdaterad)

Bomben blev inte ens en dragsmällare. Jag sa tidigare att det ryktet en ren och skär lögn från en illvillig lövensupporter. Har nu hört att killen blivit rejält vilsefaren av någon annan och ska därför inte bära hundhuvudet i den här historien. Killen mår nog skit just nu och det bästa är väl bara att glömma historien. En rolig Norge historia har vi också hunnit med. Hur det blir med den där f.d. landslagsbacken vet jag ärligt talat inte. Nu tror jag inte på något länge. Allt på grund av en ... ja, jag vet inte vad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jäkligt drygt givetvis men samtidigt måste man ha lite vett själv också och inte tro fullt ut på allt. Spec inte då "källan" enbart kom från ett håll (som det verkar). Men givetvis har han gjort bort sig.

En spelare av den kalibern borde kunna kamma hem över 200 000 i månaden nånstans, vilket skulle vara omöjligt för löven i dagens sits.

Tack för en kanonbra blogg förövrigt! Keep up the good work!

Ses på Ståplats H

löven-bloggaren sa...

Visst är man lite naiv under silly och jag sa till sig själv, hur f-n kan en sån kille vara aktuell för löven. Givetvis börjar man konstruera sina egna svar, typ tjejen hans är dyngbra fotbollsspelare. Viljan är större än logiken i många fall. Nu tappade man bara sugen på allt. Synd att en "egen" får en till det.

Anonym sa...

Upp igen och på dom bara!!

Besvikelsen över den uteblivna bomben börjar lätta så smått, sedan har vi demonstration i morgon också - Härligt!! :-)

Lite lättare i morse trots allt när det är klart de lite äldre och trötta; Davidsson, Olofsson, Omark och Wikström får ge plats för framtiden. Trodde inte att Micky skulle våga löpa linan ut... Att även Nicke J får söka nytt omklädningsrum tolkar jag bara som att det är mer på ingång trots allt.

Att backarna Karlsson & Strandberg grillas ett tag till beror nog bara på att förhandlingarna ska avslutas. Om de nya tackar ja, får de bereda plats och i annat fall får de i alla fall köra sommarträningen med Löven.

Härligt också att se det fortfarande jobbas på Super-Tobbe. Att inte spika truppen så tidigt på säsongen känns också SÅ rätt.

Utformningen av truppen hittills är inte så olikt det det vi önskade för ett antal veckor sedan... våga satsa ungt och hungrigt, lite lirare och ha en mindre och därigeonm flexibel trupp för att se utvecklingen och behov under kommande säsong!!

In med två backar nu bara Micky, en stor stark som rensar vid egen kasse och den spelförande som styr i PP!!

Google