fredag 18 april 2008

Namninsamling för Tobbe

Ni som vill att Tobbe ska stanna kan skriva på denna namninsamling.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det minska chans att vi får upp hans motivation tycker jag att det är värt att skriva på.

Anonym sa...

Trist, mycket trist. Men han måste ju få göra sitt eget val. Tänk själv hur jobbigt det kan vara om man tappat sugen på det man gör. Ingen vill ju gå på ett jobb man inte längre trivs med. Han har ju inte heller små förväntningar på sig, vilket kanske gör det hela värre än vad det skulle vara för oss vanliga dödliga.
Tobbe får gå vidare med sitt liv. Hoppas han hittar något han trivs med, och vill han är han garanterat välkommen tillbaka vilken dag som helst. Siken kommer säkert att fylla kostymen mer än väl, det kanske kommer att ta ett litet tag att växa i den, men sen kommer den nog att sitta som gjuten.

Anonym sa...

Klart vi kan samla ett gäng namn som tycker Tobbe borde lira vidare, tyvärr kvittar det helt...

Super-Tobbe har gjort mer än väntat och gett oss så mycket, saknas motivationen är det tyvärr bara så. Finns nog inget vi kan göra som förändrar detta.

Med Siken mot ES!

löven-bloggaren sa...

Tobbe har ännu inte sagt blankt nej och så länge det gäller, tycker jag att vi ska göra allt i vår makt för att få honom att fortsätta,namninsamling eller annat. Ändrar han sitt beslut behöver vi inte oroa oss om motivationen. Säger han JA är han precis lika motiverad som tidigare. Med Tobbe mot eliten!

Anonym sa...

Va fan är du för en pajas? Varför skapa namnlistor när en spelare saknar motivation. Stort att Tobbe att säga att han saknar motivation än att han gör som många andra, lyfter lön och skiter i hur det går.

Tobbe gör oss en björntjänst!

Google