torsdag 17 april 2008

Svar av Micke angående

Läs här. Har man gjort vad man kunnat är det inte mycket mer att göra. Kan ändå inte annat än känna bittterhet. Känns som om man väntat för länge med att förhandla med honom, men samtidigt är det kanske det Tobbe har velat. vad vet man?

1 kommentar:

Anonym sa...

I det här fallet känns det faktiskt som att Micke gjort allt som står i hans makt. Att han sedan går ut och "ber" om mer pengar pga begränsad budget är bara i sin ordning.

Killen kan omöjligt ha missat Super-Tobbes betydelse och ifall de nu så tydligt signalerat det och redan tidigt inlett förhandlingar tror jag inte det främst handlar om ekonomi. Redan när Tobbe presenterades som den nye målisen för ett antal år sedan kändes det som en jackpot. Han hade redan lagt av och att nu lirat 6 säsonger och förmodligen gjort sin allra bästa är väl bra så? Klart som tusan att jag också ville se honom i grönt till hösten, men jag tror helt enkelt det handlar om motivation...

Ifall det var ekonomi eller något liknande som drev karln hade han omöjligt lirat för oss i dessa år. Nu ser vi det här positivt, Siken ges på allvar chansen tillsammans med "billig" backup. Det frigör lite pengar till den tänkta spetsen och vi har dessutom än större möjlighet att förändra truppen under säsongens gång.

Med Siken mot ES!!

Google