torsdag 3 april 2008

Micke, Lövens raggare?

Slog ivrigt upp tidningen imorse för att förhoppningsvis läsa något om Micke Andersson "spionresa" till Norge och mycket riktigt, där fanns ett längre utlägg. Ganska snabbt framgår det att Löven inte kommer att ha råd med tvillingarnas lönekrav på 70 000 kr i månden vardera, vilket är helt förståeligt.

Frågan jag ställer mig är: Hade inte Micke kunnat ta reda på den siffran utan att åka till Norge? Nu var syftet inte enbart att kolla dessa grabbar utan också att sprida Lövens varumärke, vilket är helt rätt. Men åter till lönekravet: Jag tror inte att det är helt omöjligt att Micke helt enkelt raggar efter externa financiärer. Att gå ut med den exakta lönen gör att man lätt kan räkna ut vad totalkostnaden blir för en sån här värvning, vilket underlättar om någon utifrån (typ Ejedal) vill satsa i Löven. Detta är dock bara lösa spekulationer från min sida. Det kan ju faktiskt vara så att Micke bara vill ha ryggen fri och köra med helt öppna kort.

Åge Ellingsen, vilka minnen. hehe

+++
Hörde att Löven erbjudit Tobbe ett smärre skitkontrakt. Total skandal. Visa respekt för killen som bär hela laget på sina axlar. Utan honom hade Micke, Faggy och hela bunten hängt på låset till arbetsförmedlingen. Skärpning!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar vara lite naiv i ditt tänkande.

Anonym sa...

Anonym: Vet inte vad du syftar på egentligen, eller hur du funkar överhuvudtaget.

Klart att man sätter kaffet i fel strupe när Micky måste åka till Norge för att inse att "The Abbots" innebär dollar. (Tur då att den står lågt nu!) Sedan är det väl smart att visa sig på arenan, men för vem och bryr de sig egentligen???

Här tror jag bara att Micky ville smaka på lite frisk luft och tigga till sig en lusekofta, att han får träffa en gammal "polare", Åge, gör ju inte saken sämre. "Oj, oj, oj.. hur har det gått för dig då? en annan har gått och blivit sportchef!!"

Google