onsdag 9 januari 2008

Elitback sökes

Nog trodde jag att julafton var över och förbi, men det känns som om herr jultomten själv Mikael Andersson har minst en klapp kvar i säcken. Läser i VK idag att en elitback ska in i laget. I första hand tidigare Brynäslånet Jonathan Carlsson där dialog med Brynäs alltjämt pågår, men eftersom han fick spela i gårdagens match känns han inte riktigt aktuell. Även Jussi Heikkinen är kvar på tapeten, även om Malmö lags sig i och Percy lovat att betala för dyra bra spelare. Nu riktas även ett intresse mot rutinerade norrlänningen Jan-Axel Alavaara, som nyligt lämnat Schweiziska Kloten. Även om det är en riktigt bra spelare så ligger hans kvalitéer i det defensiva spelet och jag vill helst se att en offensiv kraft inhandlas. Micke säger också att han scannar av marknaden i jakt efter en elitback. Låter riktigt intressant.


Visst vet du förresten att det har myntats ett nytt uttryck? Att som fans följa lagets värvningsförsök blir som ett gift .Man kollar tidningar och sajter konstant. Då uppfann någon ordet Hockeynarkotika och det är ju precis vad det är.











4 kommentarer:

Anonym sa...

...ja, vi har ju i alla fall en sportchef att tycka nåt om. Som det känns det idag har nog vindarna blåst mer än någonsin kring Mickey.

Nu väntar vi med spänning på kvällens match. Blir det succé eller fiasko för Sami och hur mycket vassare har Bergmark hunnit bli sen juniormatchen?

Kör så det ryker, 5-1??

löven-bloggaren sa...

4-2

löven-bloggaren sa...

Och 5-1 blev det! Hur mycket satsade du? : )

Anonym sa...

...blir nog sovmorgon i morgon i alla fall!!

Google