torsdag 10 januari 2008

Sett och hört på sistone

Hörde i gårdagens tv-sändning att Modo kommer att ta tillbaka Tobias Forsberg innan transferfönstret stänger. Han behöver i så fall definitivt ersättas. Även om vi har 14 forwards att tillgå håller flertalet inte i närheten den klassen.
+++
Hörde i samma sändning att det var Timrås Riku Hahl som tipsat Löven och Micke Andersson om Sami Ryhänen. Stort! Det visar ju att Micke kan göra någonting rätt.

+++
Drömde våta drömmar om antingen Justin Morrison eller Anson Carter i Lövens dress. Fullständigt orimligt och otänkbart givtvis, men smaka på tanken ...
+++
Hur går det med förhandlingarna med Jussi Heikkinen? Agenten hoppades ha klart förhandlingarna igår, men Löven tror inget händer innan helgen. Betyder det att Micke slarvar bort en klart offensiv kraft? Ko Koooooo ....
+++
Visst är det länge sedan deras hockeykarriär, men än kan de ha kul på isen.
+++
Den gamle antihjälten och forne Björklövenspelaren Zarley Zalapski lämnar ytterligare en klubb, denna gång Biel i den Schweiziska andraligan. Jag har tidigare gjort mig lite rolig på hans bekostnad i och med alla hans klubbyten, men är det inte dags att sluta nu, Zarley? Du är nu uppe i svårtslagna 18 klubbar på tio säsonger. Du hann visseligen med personligt rekord med 33 matcher i samma klubb under en säsong. Så många har du inte kommit upp i, i någon av dina klubbar under hela 2000-talet, men som sagt, jag tror det är nog nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Det visar ju att Micke kan göra någonting rätt."

Det är väl nästan helt omöjligt att misslyckas med allt med? Även en blind höna...ah, du vet!

Att det bara alltid andra som tipsar, agenter eller gamla lirare
blir man så trött på. Ska inte en sportchef scouta och själva kunna hitta någon spelare....?

löven-bloggaren sa...

Sportchefer verkar ha förvandlats ett slött släkte. Dom förväntar att andra ska göra jobbet. Visst är det bar om man kan tipsas om spelare ibland, men det måste gå hand i hand med det egna scoutandet. Förlitar du dig uteslutande till agenter lär ekonomin gå åt h-e ganska snabbt, eftersom agenter bjuder ut sina spelare till maximalt antal för att trissa sin egen lön.

Anonym sa...

En riktig forward med siktet inställd vore guld, men det börjar bli ont om tid.

Google